Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Το Σωματείο Οικοδόμων Σκοπέλου συμμετέχει στο σημερινό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Το Δ.Σ .του Σωματείου Οικοδόμων Σκοπέλου αποφάσισε ομόφωνα την ενεργό συμμετοχή του στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ (κλικ) που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στις 7.30 μ.μ., στη Παραλία Σκοπέλου.

Tο Σωματείο καλεί τα μέλη του να πάρουν δυναμικά μέρος στη σημερινή συγκέντρωση και να αντισταθούν στην αντιλαϊκή  λαίλαπα, που η Κυβέρνηση ετοιμάζει γι αυτούς. 

Απευθύνεται σε όλους τους συνταξιούχους, που βλέπουν την λιγοστή σύνταξη τους να αφανίζεται από την φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης.

Φωνάζει τη μαθητιώσα και εργαζόμενη νεολαία να δώσει το παρών και να πάρει το μέλλον στα δικά της χέρια. 

Καλεί τους ανέργους να βροντοφωνάξουν και να διεκδικήσουν με τη παρουσία τους το ιερό δικαίωμα στην εργασία. 

Καλεί τους Δημότες Σκοπέλου να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην εως τώρα στάση της Κυβέρνησης στην πληγείσα Σκόπελο και να απαιτήσουν αυτά που ορίζουν οι νόμοι για μια πληγείσα – κατεστραμμένη περιοχή.

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ. 
ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Η Διοίκηση 
του Σωματείου Οικοδόμων Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.