Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Σκόπελος / Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 22 Οκτωβρίου

Διαδίδουν πως υπάρχει λαϊκή συναίνεση στα νέα μέτρα, αξιοποιώντας το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτό χρειάζεται να απαντηθεί άμεσα, να απορριφθεί. Δεν υπάρχει η συγκατάθεση του εργαζόμενου λαού στην ισοπέδωση της ζωής του. Η ολοκλήρωση των ανατροπών στην κοινωνική ασφάλιση, στους μισθούς, στις ομαδικές απολύσεις, στα εργατικά δικαιώματα πρέπει να βρουν τους εργαζόμενους μαχητικά στο δρόμο του αγώνα, της πάλης. Να υπάρξει ισχυρή αντίσταση, αμφισβήτηση και καταδίκη των νέων βάναυσων μέτρων!
Μια πρώτη αντίδραση ενάντια στην επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι μικροεπαγγελματίες, οι λαϊκές οικογένεις θα είναι το συλλαλητήριο που οργανώνεται την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στις 7.30 μ.μ. στην παραλία Σκοπέλου, προετοιμάζοντας την απεργία που που πραγματοποιηθεί στις αρχές Νοεμβρή.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 7.30μ.μ.

Εργαζόμενη, εργαζόμενε, άνεργε, νέα και νέε, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες

Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα αγωνιστικού ξεσηκωμού σε όλους. Να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε την εργατική λαϊκή απάντηση με στόχο την παρεμπόδιση του   σφαγιασμού των δικαιωμάτων μας. Με στόχο την κατάργηση των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων, την κάλυψη των απωλειών που είχαμε την περίοδο της κρίσης για τα κέρδη της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας. Με στόχο την διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, της ζωής που μας αξίζει.

Βιομήχανοι, τραπεζίτες, τρόικα, κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, σκοπεύουν να τα σαρώσουν όλα. Θέλουν να καταργήσουν ό,τι έχει απομείνει σε εργατικό δικαίωμα, στους μισθούς, στις συμβάσεις, στο ασφαλιστικό. Η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται θα στηθεί πάνω στα συντρίμμια των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων με πάμφθηνους εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα και προστασία. Φέρνουν μαύρο μέλλον για τα παιδιά μας. Τα μέτρα δεν έχουν την έγκρισή μας!  Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, η νεολαία, ανεξάρτητα από την ψήφο και την επιλογή τους στις πρόσφατες εκλογές, δεν πρέπει να επιτρέψουν στην εργοδοσία, την κυβέρνηση, στα κόμματα του μνημονίου, στην  Ε.Ε. και στα επιτελεία τους να εμφανίζουν ότι υπάρχει συναίνεση στο νέο σφαγιασμό. Να μη δώσουν το δικαίωμα να θεωρούν πως ο Αρμαγεδών θα περάσει με σιωπή νεκροταφείου, αδιαμαρτύρητα, πως ο εργαζόμενος λαός θα βάλει τα χέρια του και θα βγάλει τα μάτια του!

 Σκοπελίτισσες και Σκοπελίτες,

Η επέλαση της αντιλαϊκής πολιτικής βρίσκει το νησί μας λαβωμένο. 
Καμιά εμπιστοσύνη στις υποσχέσεις και τις φιλανθρωπίες τους!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:


-Αποζημίωση των πληγέντων στο σύνολό στους (100%) και στην πραγματική τους αξία για όλες τις καταστροφές  από τον κρατικό προϋπολογισμό.

-Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ 2015-2016 και Απαλλαγή πληγέντων από τα δημοτικά τέλη- πάγωμα των χρεών σε Εφορία, ΟΑΕΕ, Τράπεζες χωρίς τόκους και προσαυξήσεις. Να σταματήσουν οι όποιες διαδικασίες κατάσχεσης. Προσωρινή απαλλαγή από την καταβολή ΦΠΑ. Ρύθμιση των δανείων. Να εξαιρεθεί η Σκόπελος από την εξίσωση συντελεστών ΦΠΑ.

-Αποκατάσταση με 100% κρατική χρηματοδότηση των ζημιών σε υποδομές, αθλητικές εγκαταστάσεις, πολιτιστικά μνημεία.

-Μελέτες αντιπλημμυρικής θωράκισης όλων των οικισμών και αντισεισμική προστασία σχολικών κτιρίων, Κέντρου Υγείας, γυμναστηρίων κ.λπ. Αντιπλημμυρικά  και αντισεισμικά έργα με κρατικά κονδύλια.

Εργαζόμενη, εργαζόμενε, άνεργε, νέα και νέε, μην απέχεις. Η αποχή είναι η σιωπηλή αποδοχή των μέτρων, βούτυρο στο ψωμί των εκμεταλλευτών μας. Μας θέλουν αμέτοχους, στον καναπέ, να σιχτιρίζουμε από μακριά. Οργανώσου, πάρε μέρος στους αγώνες για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα. Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς μνημόνια, φτώχεια και ανεργία.

Όλοι στον ΑΓΩΝΑ!
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ) ΣΤΙΣ 7.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.