Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου ευχαριστεί την ΑΝΕΣ

Ευχαριστήρια επιστολή προς την ΑΝΕΣ ferries και το πλοίαρχο Γιώργο Αντωνίου, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Τσουκανάς Κ. Παναγιώτης και η γραμματέας Ντινιακού Σμάρω, έστειλε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου, θέλοντας να ευχαριστήσει την ναυτιλιακή εταιρία για την γενναιόδωρη και παραδειγματική συμπαράστασή της προς τον σύλλογο της Αλοννήσου.
Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι κύριοι,
Θεωρούμε υποχρέωση μας όπως σας ευχαριστήσουμε για την γενναιόδωρη και υπερπολύτιμη συνεισφορά σας προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλοννήσου, αποδεχόμενοι το αίτημα μας, παρέχοντας μας έκπτωση 50% για τις μετακινήσεις  του συλλόγου μας στις 26 /4 /2018 από Αλόννησο προς  Βόλο και στις 30/04/ 2018 από Βόλο προς Αλόννησο προκειμένου να μεταβούμε στη Σύρο για και να λάβουμε μέρος στο φεστιβάλ Χορού.

Λαμβάνοντας υπόψη και την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε θερμά για την γενναιόδωρη και παραδειγματική συμπαράστασή σας προς του σύλλογό μας  -όπου και όταν χρειάστηκε-.

Με τέτοιες ενέργειες αποδεικνύετε έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και τη στήριξη σας σε οποιαδήποτε δραστηριότητά μας που έχει ως απώτερο σκοπό τόσο την διατήρηση των ηθών και των εθίμων μας όσο και την προάσπιση του πολιτισμού μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.