Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης του επαρχιακού δικτύου στη Σκόπελο...

Λέτε η επερώτηση της ΛΑ.Σ. 
να "έτρεξε" το έργο;

Πέντε μόλις ημέρες πριν συζητηθεί η επερώτηση της Περιφερειακής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» για τα «Προβλήματα των κατοίκων της Σκοπέλου» (Διαβάστε όλη την επερώτηση με κλικ ΕΔΩ) στην οποία περιλαμβάνεται και ερώτηση για την κακή κατάσταση της επαρχιακής οδού Σκοπέλου - Γλώσσας, ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του Επαρχιακού Δικτύου στη Σκόπελο!

Η ερώτηση της ΛΑ.Σ για την επαρχιακή όδο έχει ως εξής:

«Η επαρχιακή οδός Σκοπέλου-Γλώσσας, που η συντήρησή της είναι ευθύνη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε ορισμένα σημεία έχει σοβαρά προβλήματα (Στάφυλος, Αγ. Απόστολοι Γλώσσας) και υπάρχουν ημιτελείς εργολαβίες της περιφέρειας, αλλά και συνολικά έχει υποστεί φθορά και χρειάζεται εκ νέου ασφαλτόστρωση, αφού αυτή εξυπηρετεί τους κατοίκους όλο το χρόνο και το καλοκαίρι πολλές χιλιάδες παραθεριστές.


Ερωτάται ο κ. Περιφερειάρχης

- Αν θα προχωρήσει η Περιφέρεια άμεσα στην επιδιόρθωση των προβλημάτων και την εκ νέου ασφαλτόστρωση του επαρχιακού δρόμου Σκοπέλου-Γλώσσας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.