Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Caffe’ Luigi / Σεμινάριο barista στη Σκόπελο

Στο κατάστημα χονδρικής - λιανικής “Αρωμα Καφέ” στην Σκόπελο θα βρεθεί την Παρασκευή και το Σάββατο ο επαγγελματίας barista Νίκος Κλινάκης, εκπρόσωπος της Caffe’ Luigi Ltd, ο οποίος θα παρουσιάσει σε ενδιαφερόμενους επαγγελματίες τον σωστό τρόπο παρασκευής espresso - cappuccino Luigi* καθώς επίσης τη σωστή ρύθμιση και τον καθαρισμό μηχανών και μύλων καφέ.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια, που θα γίνουν στο “Αρωμα Καφέ” την Παρασκευή 20 Απριλίου από τις 7 μ.μ. και το Σάββατο 21 Απριλίου από τις 10 το πρωί, είναι ελεύθερη και ο Ρηγίνος Καράδης προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες να πάρουν μέρος.

*Ως γνωστόν ο Caffe’ Luigi έχει τις ρίζες του πίσω στο 1901 στην Galleria, στο Μιλάνο. Εμπνευσμένος από τον Luigi Bezzera, τον εφευρέτη της μηχανής espresso, και τον καφέ στην Galleria, στο Μιλάνο.

Δυνατότητα διάθεσης επαγγελματικου εξοπλισμού (μηχανές espresso, μύλους) με όρους χρησιδανείου.

Ρηγίνος Καράδης / Σκόπελος

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Βορείων Σποράδων

Τηλ. 2424024152 και 6976 487 967

Πλατεία Δελήτσικου (απέναντι από την τράπεζα Πειραιώς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.