Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Καλό ταξίδι, καπετάν Γιάννη

Είναι αβάσταχτος ο πόνος και η στενοχώρια που νοιώθουμε, όλοι εμείς οι φίλοι σου, για τον πρόωρο και άδικο χαμό σου. Γιατί έφυγες νέος έχοντας δυνατότητες να κανείς και να προσφέρεις πολλά ακόμα στην κοινωνία και στην οικογένεια σου.

Ήσουν αξιαγάπητος από όλους ανεξαιρέτως. Δεν είχες εχθρούς, αλλά μόνο φίλους. Ακέραιος με αγνότητα μικρού παιδιού, με αγάπη για όλους.

Υπάρχουν άνθρωποι που ανοίγουν δρόμο και οδηγούν μπροστά.Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν να διακρίνουν το ουσιώδες ανάμεσα στα ανούσια. Υπάρχουν άνθρωποι με ανοιχτό μυαλό, άνθρωποι που βλέπουν μακριά. Όλα αυτά τα είχες καπετάν Γιάννη και μαζί και μαζί και πάνω απ' αυτά είχες απέραντη καλοσύνη, τρυφερότητα και σπάνια ευγένεια, μια μεγάλη αγκαλιά για τους ανθρώπους.

«Συμμερίζομαι», «Συμπάσχω», «Προσφέρω» ήταν οι αξίες σου. Γι΄ αυτό άφησες όλους εμάς, που είχαμε την τύχη να σε γνωρίσουμε από κοντά, πολύ πιο φτωχούς και απαρηγόρητους. Δούλευες πάντα σεμνά προσφέροντας ό,τι περισσότερο μπορούσες με ειλικρίνεια και συνέπεια.

Ήσουν άριστος επαγγελματίας, γιατί ήσουν πάντα πολύ ενημερωμένος και
συστηματικός. Ήσουν πάντα υπεύθυνος, δεν ακολούθησες ποτέ υπόγεια διαδρομή. Ήσουν για μας ο πολύτιμος, ο ανεκτίμητος φίλος. Η καλλιέργεια, η ευγένεια, η κομψότητα και η ευθύτητα στους τρόπους σου, το επαγγελματικό σου ήθος, η καλοσύνη σου, η σωστή και ψύχραιμη κρίση σου, η οξύνοια, το χιούμορ σου ήταν βάλσαμο στην ψυχή μας. Λογάριαζες την γνώμη του αλλού, σεβόσουν την παρουσία του. Το πέρασμα σου από την ζωή ήταν αέρας ποιοτικός. Προνομιούχοι όσοι πορεύτηκαν πλάι σου.

Καλό ταξίδι, καπετάν Γιάννη. Καλό ταξίδι, αγαπητέ μου φίλε. Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας. Είμαι υπερήφανος που υπήρξα φίλος σου.

Καλό ταξίδι, καπετάν Γιάννη Καράδη. Σε περιμένει μια θέση στην Γειτονιά των Αγγέλων !

Παναγιώτης Σταμούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.