Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Σκόπελος / Στο Δημαρχείο αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΣΙΑΠΛΕ ΣΤΙΣ 8 μ.μ. ΣΤΟΝ "ΟΡΦΕΑ"
Τον Δήμαρχο Σκοπέλου Χρήστο Βασιλούδη επισκέφθηκε ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.
Το στέλεχος του ΚΚΕ συνοδευόμενο από τον πρώην βουλευτή Μαγνησίας και νυν δημοτικό σύμβουλο Βόλου Απόστολο Νάνο, τον γραμματέα της ΚΟΒ Σκοπέλου Γιώργο Αναγνώστου και τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο νησί Μανώλη Ραμάντανη ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για την πορεία των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τις πλημμύρες του 2015, για την κατάσταση των συγκοινωνιών και του Κ.Υ. Υγείας, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την υποστελέχωση του Δήμου και τα πενιχρά κονδύλια που διαθέτει για να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες του νησιού.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία που θα απευθύνει ο κ. Τσιαπλές σήμερα το απόγευμα, στις 8.00, στον ΟΡΦΕΑ, στο πλαίσιο του
εορτασμού των 100 χρόνων ζωής και ηρωικής δράσης του ΚΚΕ, στην οποία  επίσης θα υπάρξει εκτενής αναφορά στις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις στο φόντο των εντεινόμενων ιμπεριαλιστικών  ανταγωνισμών στη Συρία και την Ανατολική Μεσόγειο και της κλιμακούμενης τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο, καθώς και  στις θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.