Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΓΕΡΜΑΝΟΣ Σκιάθου / Συνδεθείτε και... κερδίστε ένα tablet!

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" ΣΚΙΑΘΟΥ, ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΗ, ΣΤΑΘΕΡΗ Ή ΟΤΕ TV ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΜΠΛΕΤ!
Στις 2 Απριλίου, στις14:30 μ.μ. θα κληρωθεί στο κατάστημα μας ο τυχερός, που από 14/03 έως 31/03 ήρθε και έκανε την αίτηση του για σύνδεση σε σταθερή, κινητή ή ΟΤΕ TV.

To ALCATEL Pixi4 (7) Wi-Fi είναι ένα κομψό και λεπτό Tablet το οποίο, παρά το όμορφο και «ευαίσθητο» look του,  ενδείκνυται για καθημερινή, συχνή και «επίπονη», χρήση, καθώς αντέχει στις κακουχίες και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε επίπεδο εργασίας αλλά και, φυσικά, ψυχαγωγίας. Επιπλέον, είναι αρκετά συμπαγές και ελαφρύ (ζυγίζει 250 γραμμάρια) για να το μεταφέρεις οπουδήποτε, στη δουλειά, στη σχολή, οπουδήποτε, τοποθετώντας το για παράδειγμα σε ένα σακίδιο και χωρίς να σε επιβαρύνει καθόλου. Κάπως έτσι, θα έχεις την ευκαιρία στην οθόνη αφής 7 ιντσών (ανάλυση 1024x600), να απολαύσεις το αγαπημένο σου multimedia περιεχόμενο, από φωτογραφίες και βίντεο, έως τις ταινίες της αρεσκείας σου, με το ALCATEL Tab Pixi4 (7) Wi-Fi να χωράει ιδανικά στο χέρι σου και να μην σε κουράζει. Έτσι, είσαι σε θέση να πλοηγηθείς με άνεση στο Internet και να ποστάρεις ότι επιθυμείς στα αγαπημένα σου social media!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:  24270 29000 και 6983430065

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.