Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Α.Ο. Σκοπέλου / Με έμφαση στις ακαδημίες

Διακόσιοι αθλητές στα "φυτώρια" του Ομίλου


Διακόσιοι περίπου αθλητές και αθλήτριες προπονούνται την περίοδο 2017 - 2018 στις ακαδημίες του Α.Ο. Σκοπέλου, στα τμήματα βόλεϊ, μπάσκετ και ποδοσφαίρου, υπό την επίβλεψη των προπονητών Γιάννη Τσακάλη, Κατερίνας Βασιλούδη και Ανδρέα Λάππα αντίστοιχα.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Σκοπέλου ευχαριστεί

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς των παιδιών που εμπιστευτήκαν και αυτή τη χρονιά τον Όμιλο, δείχνοντας έμπρακτα την συνεισφορά τους,  αφού συνολικά φέτος οι συμμέτοχες ξεπερνούν τις 200, συγκεντρωτικά σε όλα τα αθλήματα. Επίσης ευχαριστούμε όλους του προπονητές των ακαδημιών για την αρμονική μας συνεργασία.

Πιστεύουμε πως η καλλιέργεια του "ευ αγωνίζεσθαι", άλλα και το αίσθημα της συλλογικότητας από τις μικρές ηλικίες είναι αυτό που χρειάζεται περισσότερο ο τόπος  μας.

Συνεχίζουμε με τον ίδιο προσανατολισμό, έτσι ώστε να κλείσει μια καλή  χρόνια, στην οποία πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά.

Το ΔΣ του Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.