Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Σκόπελος / Έπαιξαν μπάσκετ για καλό σκοπό (φωτογραφίες)

Τα τρίποντα ανθρωπιάς έπεσαν βροχή στον υπέροχο αγώνα μπάσκετ που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο και εξελίχθηκε σε ντέρμπι, μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Σκοπέλου και Μικτής Παλαιμάχων με τελικό νικητή την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας.

Οι παλαίμαχοι θυμήθηκαν τα παλιά και κόντραραν στα ίσα την ανδρική ομάδα της Σκοπέλου, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 61-59, σε ένα ματς αμφίρροπο μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα.
Η κερκίδα ενθουσιώδης, χειροκρότησε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων και στο τέλος οι φίλαθλοι ενίσχυσαν από το υστέρημά τους τον Σύλλογο Υποστήριξης Καρκινοπαθών και βαριά Ασθενών "ο Φάρος”, στο κουτί που υπήρχε γι’ αυτό το σκοπό στο γήπεδο.

Ο “Φάρος Σκοπέλου” ευχαριστεί

Ο Σύλλογος υποστήριξης καρκινοπαθών και βαριά ασθενών ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ, ευχαριστεί θερμά τον ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ, για την πρωτοβουλία διεξαγωγής του αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ομάδας μπάσκετ του Ομίλου και της μικτής ομάδας παλαιμάχων, με στόχο την οικονομική στήριξη του έργου του ΦΑΡΟΥ.

Ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες στήριξης του συλλόγου ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ από την τοπική κοινωνία της Σκοπέλου, δεδομένου ότι αυτές θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για τη συνέχιση και περαιτέρω διεύρυνση των δράσεων του συλλόγου.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.