Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου τιμά την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μάρτη)

8 ΜΑΡΤΗ 1857, οι εργάτριες της Νέας Υόρκης με την αιματηρή απεργιακή τους αναμέτρηση με την εργοδοσία και την εξουσία, ξεκινούν την οργανωμένη ταξική πάλη των γυναικών για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, ίσα μεροκάματα και δικαιώματα.

Στον ενάμιση και πλέον αιώνα που πέρασε από τότε. το μήνυμα των εργατριών  της Νέας Υόρκης είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ.

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε  η ανάγκη για αγώνα είναι επιτακτική για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση, πολέμους, προσφυγιά, μετανάστευση, φτώχεια, ανεργία, εξαθλίωση, πορνεία, εργοδοτική και κρατική βία σε βάρος της εργαζόμενης γυναίκας και του παιδιού.

Η Ο.Γ.Ε. και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ  συμμετέχοντας σε όλες τις κινητοποιήσεις για την προάσπιση των συμφερόντων του λάου μας, τιμούν ομόχρονα αυτήν την επέτειο. Κι αυτή η επέτειος ΔΕΝ επιτρέπεται να εξαντλείται ΜΟΝΟ σε ανθοδέσμες, ευχές και διασκέδαση.
  • Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/3/2018, ΣΤΙΣ 7 μ.μ. ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ  ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΟΡΦΕΑ».
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.