Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων για τις εκλογές του Συλλόγου ΟΤΑ ζητά η ΔΑΣ

• Πρώτη στην κάλπη και στην καρδιά των δημοτικών υπαλλήλων η ΔΑΣ ΟΤΑ
• Δεύτερη "στα χαρτιά" με ακύρωση ψηφοδελτίων 
• Επανακαταμέτρηση ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα που ανακοινώθηκε από την εφορευτική επιτροπή η παράταξη «Απ. Πλαγεράς» υπερίσχυσε στις εκλογές με μόλις δύο ψηφοδέλτια διαφορά από την παράταξη της ΔΑΣ ΟΤΑ.

Η ΔΑΣ κατέθεσε ένσταση ζητώντας επανακαταμέτρηση, καταγγέλλοντας ότι η πλειοψηφία της εφορευτικής επιτροπής που ανήκε στην παράταξη «Απ. Πλαγεράς» εντελώς αυθαίρετα ακύρωσε ψηφοδέλτια της ΔΑΣ ΟΤΑ και έδωσε πλασματική πλειοψηφία στο «Απ. Πλαγεράς».

Στην ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ αναφέρονται τα παρακάτω:


"Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες συναδέλφους που με την ψήφο τους έδωσαν τη νίκη στο ταξικό ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ ΟΤΑ, η οποία αύξησε τη δύναμή της κατά 40%. Η ψήφο τους αποτελεί αντίσταση στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, απέναντι στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Απ. Πλαγεράς», που στηρίχτηκε από τους μηχανισμούς των επιτελείων των κομμάτων που διακυβέρνησαν την χώρα τα τελευταία χρόνια και τσάκισαν τα δικαιώματα των εργαζομένων και στους δήμους, που είχε στο πλευρό του όλο το μηχανισμό της νυν και της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Η ΔΑΣ είναι η νικήτρια των εκλογών. Μετά την οριστική καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, παρουσία της δικαστικής αντιπροσώπου, ήταν πρώτη με μια ψήφο διαφορά. Η παρέμβαση όμως των υποψηφίων του  παράταξης «Απ. Πλαγεράς», που είχε την πλειοψηφία στην εφορευτική επιτροπή, είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν ψηφοδέλτια της ΔΑΣ ΟΤΑ, γεγονός που έδωσε πλασματικά την πλειοψηφία στο «Απ. Πλαγεράς».

Η ΔΑΣ ΟΤΑ κατέθεσε ένσταση και το επόμενο διάστημα θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων και την επανόρθωση του αποτελέσματος υπέρ της, διεκδικώντας την εγκυρότητα των ψηφοδελτίων που εντελώς αυθαίρετα ακύρωσε η πλειοψηφία της εφορευτικής επιτροπής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.