Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Σκιάθος / Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου για την ενίσχυση νεαρής Σκιαθίτισσας

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου που οργάνωσε με επιτυχία ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σκιαθιτών “Οι Δύο Αλέξανδροι”, με σκοπό την ενίσχυση νεαρής Σκιαθίτισσας, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και συγχρόνως οξύτατο οικονομικό πρόβλημα.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τους φίλους και τις φίλες που πήραν μέρος στη λαχειοφόρο, για την ευαισθησία και τη συμπαράσταση σε μια δύσκολη κατάσταση συμπατριώτισσάς μας.

Ήταν συγκινητική η αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε και από φίλους εκτός του νησιού. Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον διακεκριμένο ζωγράφο κ. Νίκο Ακρίβο για τη γενναιόδωρη προσφορά του.

Η κλήρωση έγινε το Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 στο Γυμνάσιο Σκιάθου και ο λαχνός που τράβηξε ο κ. Νίκος Ακρίβος ανήκει στον κ. Βασίλη Σκούρα (Σούπερ Μάρκετ Αστέρας), που είναι ο μεγάλος τυχερός που απέκτησε το υπέροχο έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.