Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Δειγματική ομαδοσυνεργατική διδασκαλία και κοπή πίτας στο Γυμνάσιο Σκοπέλου

"Κόπηκε κομμάτι, εκτός από τα καθιερωμένα και για την Ελλάδα, τη Σκόπελο με την ευχή να επανέλθει το καταμαράν στις ναυτιλιακές γραμμές της και για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη χώρα μας εξαιτίας της φτώχειας και του πολέμου..."
Την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Σκοπέλου «Καισάριος Δαπόντες» δειγματική ομαδοσυνεργατική διδασκαλία στη θεματική ενότητα «Πυκνότητα» της φυσικής Α’ Γυμνασίου, με έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, μετά από πρόσκληση προς τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν μαθήματα Φυσικών Επιστημών στις σχολικές Μονάδες του Δήμου Σκοπέλου, του Σχολικού Συμβούλου ΠΕ04 κ. Σαραντόπουλου Παναγιώτη, ο οποίος και διεξήγε τη διδασκαλία στο πλέον μοντέρνο ομαδοσυνεργατικό διδακτικό πλαίσιο. Προσήλθαν οι διδάσκοντες εκπαιδευτικοί, τα μαθήματα της ειδικότητας ΠΕ04, τόσο από το Γυμνάσιο Σκοπέλου όσο και από το ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Σκοπέλου και το Γυμνάσιο με Λ.Τ. Γλώσσας.

Επίσης, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, η Σχολική Κοινότητα του Γυμνασίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2018 στο χώρο του σχολείου, παρόντος και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων. Το φλουρί κέρδισε ο Σύλλογος Γονέων, προοιωνίζοντας έτσι την καλή συνεργασία όλων των μελών της Σχολικής Κοινότητας για το 2018.

Το φλουρί όμως κέρδισε και κάποιος τυχερός μαθητής σε κάθε τμήμα, μιας και όλα τα τμήματα είχαν τη δική τους πρωτοχρονιάτικη πίτα, την οποία παρασκεύασαν οι αγαπητές μητέρες των παιδιών ή και μαθήτριες των τμημάτων. Ο Σύλλογος Γονέων δώρισε στους τυχερούς, ως αντίκρισμα για το «φλουρί», από μία ωραία κασετίνα. Να σημειώσουμε ότι κόπηκε κομμάτι, εκτός από τα καθιερωμένα και για την Ελλάδα, τη Σκόπελο με την ευχή να επανέλθει το καταμαράν στις ναυτιλιακές γραμμές της και για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη χώρα μας εξαιτίας της φτώχειας και του πολέμου.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Σκοπέλου Κυριακή Θεοδώρου ευχαριστεί το Σύλλογο Γονέων για την προσφορά του και τη συμμετοχή του στην εκδήλωση και εύχεται σε όλους Καλή – Δημιουργική Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2018, με Αγάπη και Ειρήνη για όλο τον κόσμο.