Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Βόλεϊ ΕΣΠΕΚΕΛ / Α.Ο. Σκοπέλου - Νίκη Βόλου

Την πρωτοπόρο Νίκη Βόλου, το ιστορικότερο σωματείο της Μαγνησίας στον χώρο του γυναικείου βόλεϊ, καθώς δραστηριοποιείται στον άθλημα από το 1984, θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στις 13.30, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου.
Κορίτσια με τη ...Νίκη!
Οι φίλαθλοι, οι οποίοι να βρεθούν στην κερκίδα αναμένεται να παρακολουθήσουν έναν πολύ ωραίο και ενδιαφέροντα αγώνα, αφού οι “μικρές” του Γιάννη Τσακάλη θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους απέναντι σε μια ομάδα από την οποία έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους μεγάλες αθλήτριες, όπως η Πηνελόπη Μπλάμη με 170 συμμετοχές στην εθνική ομάδα ως κεντρικός, που τώρα κάνει αξιόλογη προπονητική καριέρα, η Θάλεια Κουτρουμανίδου, με πολλές επιτυχίες και στο beach volley σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, η Έλσα και η Φαβιόλα Κωστάμη και η Ελένη Μπουτίνα, που υπηρέτησαν τα εθνικά μας συγκροτήματα σε διάφορα επίπεδα.
Από την ομάδα της Σκοπέλου, που συνεχίζει την επιτυχημένη συνταγή να στηρίζεται σε μεγάλο ποσοστό από αθλήτριες των ακαδημιών, θα απουσιάσουν η έμπειρη πασαδόρος Μαρία Φλωρούς, η Ελπίδα Διολέττα, η Ευγενία Σκαπινάκη και η Τσιβούλη Τζ.

Να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους.