Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Η "Ερατώ" αφήνει άριστες εντυπώσεις!

Το νέο μυθιστόρημα του Σκοπελίτη δάσκαλου και συγγραφέα Γιάννη Χατζητρακόσα, που κυκλοφόρησε στις 18 Ιουλίου, κλείνει σήμερα έναν μήνα κυκλοφορίας και αφήνει τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Η μοναδική σε σύλληψη κεντρική ιδέα πάνω στην οποία οικοδομήθηκε το λογοτεχνικό αυτό έργο, η μυθιστορηματική πλοκή καθώς και το προσωπικό, ιδιαίτερο ύφος του συγγραφέα το καθιστούν ενδιαφέρον και άκρως ανταγωνιστικό, στοιχεία που σίγουρα δημιουργούν έναν πυρήνα αναγνωστών που αρέσκονται στη δουλειά και το έργο του εν λόγω δημιουργού.

Παράλληλα με την "Ερατώ" επανακυκλοφορούν και τα δύο πρώτα μυθιστορήματά του:



Τα "Κόκκινα Χείλη Φίλησα" που δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανέναν αναγνώστη, κυρίως τους συμπολίτες μας, αφού οι ήρωες που επιλέγουν τη Σκόπελο για τις διακοπές τους "συναντούν" τους ντόπιους κατοίκους και η πλοκή αποκτά τη δυναμική που της αξίζει. Το μαγικό σκοπελίτικο τοπίο, η ψυχοσύνθεση των ηρώων και ένα μικρό δείγμα ηθογραφικών στοιχείων αφήνουν στον αναγνώστη όμορφες εντυπώσεις.

Το "Θέλει και Λίγη Τύχη η Ζωή" μεταφέρει τον αναγνώστη στη μοναδική Σαντορίνη, εκεί όπου το ηφαίστειο του νησιού -που επαναδραστηριοποιείται στις μέρες μας- θα βάλει σε δοκιμασία μια... δοκιμασμένη στον χρόνο σχέση αγάπης, εκείνη της Ελεάνας Μακρή και του Πέτρου Βανδή, ενώ ένα τουλάχιστον πρόσωπο ακόμη, η Μαργαρίτα, θα επιβεβαιώσει εύστοχα τον τίτλο του βιβλίου. Ένα μυθιστόρημα που όσο προχωρά προς την κορύφωση δε θέλεις να τελειώσει!

Με την "Ερατώ" κλείνει μια τριλογία σημαντικής παρουσίας του συγγραφέα στον χώρο της λογοτεχνίας, ενώ έχουν ήδη μπει τα θεμέλια μιας νέας δουλειάς που υπόσχεται να κλέψει τις καρδιές -και το μυαλό- και των πιο απαιτητικών αναγνωστών του.

Και τα τρία βιβλία θα είναι διαθέσιμα στο Πρατήριο Τύπου - Βιβλιοπωλείο της Αγγελικής Μπάκου, αυστηρώς μέχρι την Τρίτη 29 Αυγούστου!

Φυσικά, για όσους δεν τα προλάβουν, τα βιβλία διακινούνται και μέσω διαδικτύου!