Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Αλόννησος / Η Ματούλα Ζαμάνη στο Χαγιάτι

Η Ματούλα Ζαμάνη επιστρέφει στην Αλόννησο για μία καλοκαιρινή βραδιά την Παρασκευή 25 Αυγούστου, στο αγαπημένο της Χαγιάτι στο Παλιό Χωριό.

Με τραγούδια για "5 χειμώνες 6 καλοκαίρια", μουσικές της θάλασσας και του βουνού, της ζωής και των παραμυθιών, της χαράς και του πόνου, ιστορίες που ντύθηκαν με μουσική για τον επερχόμενο της δίσκο, παρανοϊκές διασκευές με 80s ηχόχρωμα, ιππότες της Ασφάλτου, τσιγγάνες με κρυφά χαρτιά, γρίφους από τη Βάλια Κάλντα, η Ματούλα ανοίγει ένα παράθυρο στο δικό της κόσμο και σας καλεί σε ένα δυνατό και ευαίσθητο μουσικό ταξίδι, με άγνωστο προορισμό αλλά με πυξίδα πάντα την καρδιά.

Η Ματούλα Ζαμάνη έχει μισή καταγωγή από την Παναγία Τρικάλων και μισή από το Μέτσοβο. Είναι δραματική σοπράνο που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής όπως η Μάρθα Φριντζήλα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, και με την "Ορχήστρα του δρόμου" με την οποία πραγματοποίησε πολλές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα. Η "Ορχηστρα του Δρόμου" αποτελείται από τους: Ευανθία Ρεμπούτσικα, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Έλλη Πασπαλά. Ακόμα έχει συνεργαστεί με τους "The burger Project", τη Γιώτα Νέγκα, τον Ντιλέκ Κοτς και τον Κωστή Μαραβέγια.

Ο πρώτος της δίσκος με τίτλο Varligali κυκλοφόρησε το 2012, δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε ο δεύτερος με τίτλο Muma, ενώ ο τρίτος με τίτλο 5 χειμώνες 6 καλοκαίρια κυκλοφόρησε το 2016, ο οποίος περιέχει τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου. 

Πληροφορίες:
Χαγιάτι, Παλιό Χωριό, Αλόννησος
Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017
Έναρξη: 22.00
Είσοδος: 10 ευρώ
Τηλ. κρατήσεων: 698 4464022