Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Η "Ερατώ" και η γραμμή ζωής... / Το νέο βιβλίο του Γιάννη Χατζητρακόσα

Κυκλοφορεί το νέο μυθιστόρημα του Σκοπελίτη δάσκαλου και συγγραφέα Γιάννη Χατζητρακόσα με τίτλο "Ερατώ", από την ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ.
Το βιβλίο θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία, κυρίως όμως στο Βιβλιοπωλείο-Πρατήριο Τύπου της Βασιλικής Μπάκου στο λιμάνι Σκοπέλου.

Ο συγγραφέας, που αυτό το Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017 (8 μ.μ.), θα βρίσκεται στο Πρατήριο Τύπου - Βιβλιοπωλείο για να υπογράψει το νέο του βιβλίο και να συνομιλήσει με τους αναγνώστες του, μας είπε για το νέο του βιβλίο:

Η Ερατώ έρχεται αντιμέτωπη από πολύ νωρίς με το σκληρό πρόσωπο της μοίρας. Μέσα σε τρία χρόνια χάνει διαδοχικά τους τρεις άντρες με τους οποίους συνδέεται ερωτικά. Οι συμπτώσεις των συγκυριών κάτω απ' τις οποίες τούς χάνει, τη βάζουν σε σκέψεις και αρχίζει να αναζητά την αιτία αυτής της κακοδαιμονίας απ' την οποία θέλει απεγνωσμένα να ξεφύγει.

Η προσπάθειά της αυτή την οδηγεί εκεί όπου κάποιοι επιτήδειοι εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο, υποσχόμενοι την οριστική έξοδο από την κακοτυχία της. Μπορεί να μη βρίσκει τις λύσεις που ζητά, συναντάει όμως τον Ορέστη, τον μεγάλο της έρωτα, που για κανέναν λόγο δε θέλει να χάσει -με τον ίδιο πάλι τρόπο- απ' τη ζωή της.

Μια τσιγγάνα χειρομάντισσα, που βρίσκεται στον δρόμο της, εντοπίζει την αιτία όλης αυτής της δυστυχίας στη "Γραμμή της Ζωής" της παλάμης της. Τότε η Ερατώ συνειδητοποιεί πόσο ανίσχυρη είναι μπροστά στα καπρίτσια της μοίρας, για να διαβάσει κάπου στο διαδίκτυο πως κάποιοι άνθρωποι, τέσσερις σε όλον τον κόσμο, έχουν αποτολμήσει μια πλαστική επέμβαση στη "Γραμμή της Ζωής" με σκοπό να αλλάξουν τη μοίρα τους και να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Η Ερατώ δεν το σκέφτεται καθόλου. Μια κλινική στο εξωτερικό κι ένας διάσημος γιατρός, που ειδικεύεται σ' αυτού του είδους τις πλαστικές επεμβάσεις, είναι ό,τι ονειρεύεται.

Καθόλου όμως δεν μπορούσε να προβλέψει τις συνέπειες που θα είχε για τη ζωή της το εγχείρημα αυτό της σύγχρονης πλαστικής χειρουργικής...