Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Σκόπελος / “Kατεβατό υποδείξεων" του Κλιμακίου του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, που έλεγξε τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων

Καινούργια απορριμματοφόρα καθηλωμένα ένα μήνα στο λιμάνι Σκοπέλου...
Σε αγώνα δρόμου πρέπει να αποδυθεί η δημοτική αρχή για τη συμμόρφωση, μέσα σε ένα-δυο μήνες, προς το "κατεβατό υποδείξεων" του Κλιμακίου του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας που έλεγξε τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων στο ΧΥΤΑ και την Υπηρεσία Καθαριότητας στο Αμαξοστάσιο, μετά από ανώνυμη καταγγελία. (!) Όπως πληροφορηθήκαμε ανάλογες υποδείξεις - συστάσεις είχαν γίνει και επί θητείας του κ. Μιχελή, χωρίς να υπάρξει κάποια ενέργεια από την πλευρά του Δήμου.

Την επίσπευση διαδικασιών για το κρίσιμο ζήτημα των απορριμματοφόρων, το οποίο είχε αναδείξει και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας πριν ένα μήνα περίπου (κλικ), υποσχέθηκε ο Δήμαρχος Σκοπέλου, την στιγμή που δύο καινούργια απορριμματοφόρα “λιάζονται” στο λιμάνι εδώ και ένα μήνα, γιατί δεν έχουν πινακίδες κυκλοφορίας!

Τεράστιες οι ευθύνες διαχρονικά των κυβερνήσεων και των δημοτικών αρχών για την υποστελέχωση της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από την Επιτροπή Αγώνα του ΠΑΜΕ, ενώ μάλλον θα απασχολήσει και το Δημοτικό Συμβούλιο.

• Μεγάλο ενδιαφέρον θα είχε τυχόν ανακοίνωση και από πλευράς διοίκησης ΔΕΥΑΣ για τις επισημάνσεις της Επιθεώρησης.