Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπέλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διήμερη εκδήλωση του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου για την παρουσίαση του έργου του τη χρονιά που πέρασε, με πλήθος κόσμου να γεμίζει το αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου, σε μία καλοκαιρινή και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου το Δημοτικό Σχολείου Σκοπέλου γέμισε με κόσμο, ντόπιους και τουρίστες όλων των ηλικιών, που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν τα τμήματα των παραδοσιακών χορών του Συλλόγου.

Καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου, με το παιδικό τμήμα χορού, όπως επίσης και το παιδικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου. Η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική!

Το Σάββατο 3 Ιουνίου την τιμητική τους είχαν τα τμήματα του μπαλέτου και του μοντέρνου, που ενθουσίασαν το κοινό, ενώ οι μαθητές των μουσικών οργάνων παρουσίασαν μερικά από τα έργα τους.

Το Σάββατο, στο τέλος της εκδήλωσης έγινε και η λαχειοφόρος κλήρωση, από την οποία νικητές βγήκαν οι λαχνοί 00728 (tablet), 1731 (smartphone), 1007 (τηλεόραση)! Οι τυχεροί να απευθυνθούν στα μέλη του Δ.Σ. .





Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στους ανθρώπους του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου, που στηρίζουν με τον προσωπικό τους χρόνο και κόπο όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου. Και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές όλων των ηλικιών που συμμετείχαν και παρουσίασαν το ταλέντο τους σε μια λαμπρή εκδήλωση!

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού τη νέα χρονιά!

https://www.facebook.com/PolitistikosSyllogosSkopelou/