Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

"Let’s do it" για την Σκόπελο!

Ο  Δήμος  Σκοπέλου συμμετέχει και φέτος στη Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση “Let’s do it Greece 2017”, από  27 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2017 για τα Σχολεία της Ελλάδας και κορυφώνεται την Κυριακή 2 Απριλίου  2017.

Ο  Δήμος, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Κοινότητες, τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, τους Συλλόγους Γονέων, τους Εκπαιδευτικούς, τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και Εθελοντές, υλοποιεί τη συγκεκριμένη δράση, η οποία έχει υιοθετηθεί από χιλιάδες εθελοντές και εκατοντάδες φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Σκοπός, να συντονιστούμε ταυτόχρονα εθελοντές και φορείς, σε πάνω από 10  σημεία σε όλη την Σκόπελο, πραγματοποιώντας δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και  αισθητικής αναβάθμισης στο νησί μας.

Η δράση είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, του Υπουργείου Παιδείας   της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Κ.Ε.Δ.Ε. και της ΕΝ.Π.Ε.

• Ο  Δήμος Σκοπέλου ευχαριστεί  τον κ. Γεώργιο Ι. Σταματίου, Χειρουργό  Μαιευτήρα – γυναικολόγο, Πρόεδρο του Ομίλου ΙΑΣΩ, για τη προσφορά του σε ανακυκλώσιμες σακούλες και γάντια για την παραπάνω δράση.