Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Μαζική και επιτυχημένη η γενική συνέλευση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου

Σε συναδελφικό κλίμα και με αισιοδοξία για τη σεζόν που έρχεται, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017, η γενική συνέλευση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου.
Στη συνέλευση η οποία χαρακτηρίστηκε από την πρωτόγνωρη συμμετοχή των μελών, αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται από το Δ.Σ., έγινε απολογισμός δράσης για το 2016.
Εκτός των άλλων έγινε γνωστό ότι ο Σύλλογος κατάφερε και πήρε εκπτώσεις για τα μέλη του από διάφορους οργανισμούς και υπηρεσίες, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην προσπάθεια του συλλόγου για την τουριστική προβολή του νησιού.

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος διέθεσε γι’ αυτό τον σκοπό περίπου 3500€.

• Στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Πλέγμα» 500€
• Στο cosmoradio 1500€ και στο Peper 920€ για σχετικά με την προβολή του νησιού ραδιοφωνικά σποτάκια
• Για “αγγελιόσημο” κλπ 500€.

Στις δράσεις του Συλλόγου πιστώνεται και το εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ισπανία (κλικ) για δέκα πέντε ημέρες, για 20 μέλη του, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης και Μαθησιακής Κινητικότητας ERASMUS+, που επιδοτήθηκε από την ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ - ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ.

Ο Σύλλογος, ο οποίος αυτή τη στιγμή αριθμεί 68 μέλη, καλεί όλους τους συναδέλφους να δραστηριοποιηθούν δυναμικά μαζί με το Δ.Σ. και όσοι συνάδελφοι δεν είναι ακόμα μέλη να ενταχθούν στη δύναμή του.