Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Σκιάθος / Έναρξη απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο London City

Το νέο αυτό δρομολόγιο θα ξεκινήσει τον Ιούνιο και θα προστεθεί στους υπόλοιπους 11 προορισμούς της εταιρείας στην Ελλάδα
Η British Airways ανακοινώνει την έναρξη απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο City του Λονδίνου για τη Σκιάθο για το καλοκαίρι 2017. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα και θα προσφέρουν περισσότερες από δύο εκατομμύρια θέσεις προς τα νησί για την καλοκαιρινή σεζόν.

Πρόκειται για την τρίτη γραμμή που ανοίγει από το αεροδρόμιο City για απευθείας πτήσεις στην Ελλάδα, μαζί με αυτές της Μυκόνου και της Σαντορίνης που υπάρχουν ήδη. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που η British Airways ξεκινά πτήσεις για την Σκιάθο, έναν δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό για τους ταξιδιώτες, που συναρπάζει για τα πολλά πευκοδάση και τις περισσότερες από 60 εκπληκτικές του παραλίες.

Η νέα γραμμή θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 26 Ιουνίου και θα εκτελεί δρομολόγια κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση στο www.ba.com/londoncity.  

Με την προσθήκη της Σκιάθου η λίστα προορισμών της British Airways στην Ελλάδα επεκτείνεται σε συνολικά 12 και περιλαμβάνει ακόμη τις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Καλαμάτα, Κέρκυρα και Ζάκυνθο. Τα δρομολόγια της British Airways εξυπηρετούν πλέον την πλειοψηφία των πιο δημοφιλών, καλοκαιρινών και όχι μόνο, τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα. 

Η Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια της British Airways σε Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εντάσσουμε τη Σκιάθο στο εκτεταμένο δίκτυο μας στην Ελλάδα. Η μακρά μας ιστορία στην τοπική αγορά και η στενή σχέση που διατηρούμε με την Ελλάδα συνεχίζεται και πιστεύουμε ότι οι νέες αυτές πτήσεις  θα δώσουν την ευκαιρία στους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να επισκεφτούν ακόμη πιο συναρπαστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα θα προσφέρει καλύτερες δυνατότητες συνδεσιμότητας στους ταξιδιώτες για ταξίδια σε όλο τον κόσμο, μέσω του Λονδίνου.»

Ο Luke Hayhoe, Γενικός Διευθυντής του Εμπορικού Τμήματος και Πελατών της British Airways για το αεροδρόμιο London City δήλωσε: «Αυτή είναι η πιο “γεμάτη” χρονιά μέχρι στιγμής για το αεροδρόμιο London City και είμαστε ενθουσιασμένοι που η Σκιάθος αποτελεί τον νέο μας καλοκαιρινό προορισμό. Με μια άψογη αναλογία προορισμών για ταξίδια αναψυχής και επαγγελματικά ταξίδια προσφέρουμε εξαιρετικές ταξιδιωτικές επιλογές για τους επιβάτες μας. Οι νέες μας γραμμές και η αυξημένη δυναμικότητα αντιστοιχεί σε 100.000 περισσότερες θέσεις σε σχέση με πέρυσι από το αεροδρόμιο London City.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.