Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει...

Από τις αντιδημάρχους Σκοπέλου Μάχη Κλωνάρη και Αθήνα Ντάκη λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:
«Η εβδομάδα που πέρασε ήταν για τη Σκόπελο δύσκολη...

Η σφοδρή και πρωτόγνωρη χιονόπτωση δημιούργησε πολλά προβλήματα στο νησί μας, κινδύνευσαν ακόμα και ανθρώπινες ζωές...

Η εβδομάδα που πέρασε δοκίμασε τις αντοχές και τις δυνάμεις όλων μας...

Έχοντας, ακόμα, ανοικτά τα μέτωπα της αποκατάστασης στο νησί και γνωρίζοντας ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας για να ορθοποδήσει η Σκόπελος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν πλάι μας αυτές τις δύσκολες στιγμές, βοηθώντας τη Δημοτική Αρχή, αλλά και προσωπικά εμάς να αντεπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο και στη ένταση που οι μέρες της χιονόπτωσης έφεραν στο νησί μας...

Το πιο μεγάλο μας ευχαριστώ όμως απευθύνεται στους εθελοντές, που ήταν παρόντες για οκτώ συνεχόμενες μέρες, δίνοντας, όπου μπορούσαν, όλες τους τις δυνάμεις.

Ευχαριστούμε, από καρδιάς, τους Δημοτικούς Υπαλλήλους, που υπερέβαλαν εαυτόν όλη την εβδομάδα, τους εργαζόμενους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σκοπέλου, στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Λιμενικό Σώμα, τους γιατρούς και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου, τους συναδέλφους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους και όλους τους Σκοπελίτες για την ψυχραιμία και την υπομονή τους αυτές τις δύσκολες για το νησί μας στιγμές.

Ευχαριστούμε ακόμα και όσους μας γκρίνιαξαν ή μας μάλωσαν για την ετοιμότητά μας αυτές τις στιγμές. Μας έκαναν δυνατότερες..!

οι Αντιδήμαρχοι Σκοπέλου
Μάχη Κλωνάρη - Κούβαρη
Αθηνά Ντάκη - Αρκομάνη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.