Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ο κ. Γιάννης Λεμονής κεντρικός πράκτορας της ΑΝΕΣ σε Σκόπελο και Γλώσσα

Από το γραφείο του κεντρικού  πράκτορα Σκοπέλου - Γλώσσας κ. Γιάννη Λεμονή εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, που βρισκόσασταν στο πλευρό μας και μάς στηρίξατε.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να μεριμνούμε για σας και θα σας το ανταποδώσουμε με την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παραμένοντας το κεντρικό πρακτορείο της Α.Ν.Ε.Σ για τα πλοία της εταιρείας μας "Πρωτεύς", "Σύμη ΙΙ" και "Άγιος Νεκτάριος".

Θα εξακολουθήσουμε να εκδίδουμε εισιτήρια για την εταιρία Aegean Flying Dolphins και συγκεκριμένα για το ιπτάμενο δελφίνι "Ερατώ", για την εταιρεία Aqua ferries με το πλοίο "Μυρτιδιώτισσα" και για την εταιρεία Skyros lines με το πλοίο “Αχιλλέας”.

Στα πλαίσια μιας καινούργιας αρχής, καλωσορίζουμε τη συνεργασία μας με τη Hellenic seaways, για την οποία θα μπορούμε να εκδίδουμε πλέον κανονικά εισιτήρια για όλα τα πλοία και ιπτάμενα δελφίνια.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να έχουμε πάντοτε την τόσο πολύτιμη για εμάς στήριξη σας.

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Γ. Λεμονής
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
24240-34335 και 24240-22363
Κεντρικός πράκτορας Γλώσσας και Σκοπέλου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.