Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

«Γύρισα Σπίτι» στη Λάρισα!

των Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε (Κωμωδία)

Το “Γύρισα Σπίτι”, ο κωμικός μονόλογος του νομπελίστα Ντάριο Φο και της Φράνκα Ράμε για δύο παραστάσεις στη Λάρισα! Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η επιτυχία της Αθήνας ξεκινάει το ταξίδι της στην Ελλάδα από τη Λάρισα. Με μια βαλίτσα στο χέρι, η Κατερίνα Μαριάνι (Βάσια Βασιλείου) βρίσκει το σπίτι της στο Θέατρο Τεχνών.

Λίγα λόγια για το έργο:

Είναι μια γυναίκα, είναι μόνη, ξεσπά, ονειρεύεται. Θέλει να δραπετεύσει, θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή μα καταλήγει πάντα στα δεδομένα της, στη βάση της. Μια πολύπλευρη προσωπικότητα που καταφέρνει να σου δώσει όλα εκείνα που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της. 

Δεν είναι μια ακόμα ιστορία. Δεν είναι μια ακόμα γυναίκα. Σίγουρα ταυτίζεσαι μα δεν είναι η φίλη σου. Σίγουρα δείχνει μια γυναίκα της διπλανής πόρτας αλλά η διπλανή σου πόρτα ποτέ δε θα τη φιλοξενούσε. 


Με γρήγορες εικόνες και εναλλαγές που κρατούν το θεατή σε μία αγωνία για το τι θα ακολουθήσει, το “Γύρισα σπίτι” γίνεται η σπίθα που θα ανάψει μια πυρκαγιά συναισθημάτων. Τι μπορεί να καταφέρει αυτή η ηρωίδα; Ποιος είναι ο αθώος και ποιος ο ένοχος; 'Εχει δίκιο ή άδικο στην όλη ιστορία;

Ένα δροσερό και πάντα επίκαιρο έργο για όλα εκείνα που τις γυναίκες απασχολούν. Ένα έργο για όλα εκείνα που οι άντρες, επιτέλους, πρέπει να μάθουν. Ερμηνευμένο από μία ηθοποιό με σκηνική εμπειρία και σκηνοθετημένο από έναν νέο που ζει και αντιλαμβάνεται τον κόσμο κάπως πιο κινηματογραφικά. 

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Γιάννης Τσούκας
Ερμηνεία: Βάσια Βασιλείου
Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη
Μακιγιάζ: Ελισάβετ Πέτρου
Φωτογραφίες: Τάκης Χρυσικός
Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Τσούκας
Βοηθός ενδυματολόγου: Χριστίνα Ευσταθίου

INFO
Παραστάσεις: Σάββατο 4/2 στις 21:15 & Κυριακή 5/2 στις 19:30.
Διάρκεια: 60 λεπτά

Θέατρο Τεχνών Λάρισας
Διεύθυνση: Τ. Βελησσαρίου και Πηνειού 9

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2410534313 | 6980107058


Εισιτήρια: 
10 € κανονικό, 
5 € μειωμένο (Μαθητικό/Φοιτητικό, Ανέργων, άνω των 65) 
Προπώληση: 8 €

Έναρξη προπώλησης: Δευτέρα 30/1
Σημεία προπώλησης: www.viva.gr και κατάστημα PUBLIC (Kούμα 6, Λάρισα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.