Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Σκόπελος / Ενημερωτική συγκέντρωση Γονέων και Κηδεμόνων για το "Πεπαρήθειο"

Ενημερωτική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου “Ξενία” με θέμα την ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου, σχετικά με καταλληλότητα του κτιρίου και την ασφάλεια των μαθητών, μετά από την πρόσφατη αποκόλληση σοβά (κλικ) από το ταβάνι της εισόδου του νέου κτιρίου.

Η συγκέντρωση, στην οποία θα παραβρεθεί ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Να σημειώσουμε ότι το συμβάν έγινε 5 μόλις λεπτά πριν από τα διάλειμμα των μαθητών, οι οποίοι λόγω καιρού θα βρίσκονταν στην αίθουσα που έγινε η αποκόλληση.

Τα ερωτήματα των γονέων στο «τί θα γινόταν εάν έπεφτε στα κεφάλια από τα “πρωτάκια”, που είναι εκεί οι τάξεις τους; Ποιος θα έπαιρνε την ευθύνη;» «Ως πότε θα βασιζόμαστε στην Θεία Πρόνοια;» παραμένουν αναπάντητα, ενώ άγνωστο παραμένει πότε θα ανοίξει το σχολείο και με ποιανού υπογραφή…

Σημ. Σ.: Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και άλλα κτίρια χρειάζονται έλεγχο, με πρώτο και καλύτερο το Κλειστό Γυμναστήριο Σκοπέλου (κλικ)

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου συνεδρίασε με αφορμή το πρόσφατο συμβάν στο χώρο του διδακτηρίου. 

Στη συζήτηση αναδείχτηκαν τα προβλήματα που προκύπτουν στην εκπαιδευτική διαδικασία από την αδυναμία λειτουργίας του Σχολείου. 

Ταυτόχρονα, συμμεριζόμενοι την εύλογη ανησυχία των γονέων, δηλώνουμε και τη δική μας αγωνία για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επάνοδό μας σ’ ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.