Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Σκόπελος / Η κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου

ΔΕΙΤE ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Ανήμερα των Φώτων, μετά την καθιερωμένη τελετή Αγιασμού των Yδάτων (κλικ), έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας από το Δήμο Σκοπέλου, στο χώρο του Ξενία.
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρ. Βασιλούδης, ευχήθηκε στους Δημότες για μια δημιουργική χρονιά, με υγεία και δύναμη για όλους και τόνισε ότι «ο Δήμος Σκοπέλου, μετά το δύσκολο, εξαιτίας της θεομηνίας, 2016, ξεκινά τη νέα χρονιά με αισιοδοξία, χωρίς οφειλές προς τρίτους και με ένα φιλόδοξο τεχνικό πρόγραμμα, το οποίο και θα προσπαθήσουμε όλοι να υλοποιηθεί».

Στη κοπή της Πίτας έδωσαν το παρών οι Αντιδήμαρχοι Κλωνάρη και Ντάκη, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σκοπέλου Ελ. Κεφαλωνίτη,  μέλη  των Τοπικών Συμβουλίων Γλώσσας και Σκοπέλου, οι Διοικητές και εκπρόσωποι υπηρεσιών του νησιού, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και  του Λιμενικού Σώματος  καθώς και πολλοί Σκοπελίτες.

Το φλουρί της Βασιλόπιτας κέρδισε ο πατήρ Νικόλαος Κασσανδριανός, παίρνοντας και το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί, το βιβλίο της Μαρίκας Δελήτσικου - Παπαχρίστου «Η Παραδοσιακή Γυναικεία Φορεσιά της Σκοπέλου».
Το  ίδιο βιβλίο δόθηκε ως δώρο και στους 5 τολμηρούς (κλικ),  που έπεσαν στη θάλασσα για να "πιάσουν" το Σταυρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.