Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Σκόπελος / Βγαίνουν και αλληλοδοξάζονται; Γιατί;

Η εικόνα είναι σημερινή... Ο οικισμός είναι αποκλεισμένος
και τα "κανάλια" κάνουν ρεπορτάζ στο λιμάνι!
Φίλη της εφημερίδας γράφει στις "Βόρειες Σποράδες":

«Χιονιάς ήταν και πέρασε. Σας γράφω γιατί δεν αντέχω να βλέπω άλλο τους δημοτικούς συμβούλους να λένε ένας στον άλλον μπράβο..! Δηλαδή είμαστε στον περιφερειακό αποκλεισμένοι από το Σάββατο, ο Δήμαρχος βγαίνει στα κανάλια και λέει δεν έχουμε πρόβλημα, τα bob cat παίζουν στο λιμάνι 3 μέρες, ο οικισμός δεν περπατιέται από το χιόνι, στα βουνά τα ζώα των κτηνοτρόφων ψοφάνε και βγαίνουν και αλληλοδοξάζονται; Γιατί; Γιατί σταμάτησε η χιονόπτωση από μόνη της; Έλεος δηλαδή, θα σκάσω. 

Καταλαβαίνουμε ότι ήταν σφοδρή η χιονόπτωση, άλλα καταλαβαίνουμε ότι και η Δημοτική αρχή είναι ανάξια. Αμάν πια... Αν όλοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους δεν θα χρειαζόταν να βγαίνουν μόνοι τους να λένε μπράβο, ας αφήσουν τον κόσμο να το πει...»

4 σχόλια:

  1. Εεεε, θα το σχολιάσω, δεν κρατιέμαι. Η ανώνυμη Φίλη είναι ολοφάνερο οτι είναι από αυτούς που κάθονταν με σταυρωμένα τα χέρια και περίμεναν τον δήμο να τους καθαρίσει και την αυλή!! Πληροφορώ λοιπόν την ανώνυμη - κακοπροαίρετη Φίλη οτι η δημοτική αρχή όλες τις μέρες ήταν στο δημαρχείο από τις 6 το πρωί και συντόνιζε τα πάντα τέλεια. Αν αυτή είχε μια καλύτερη ιδέα για την όλη διαχείριση γιατί δεν πήρε ένα τηλεφωνάκι να βοηθήσει? Ε?
    Καλό Ξεπάγωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Κώστα Αμπελάκια, δεν μπορεί να γνωρίζετε, πόσο μάλλον αφού είμαι ανώνυμη, αν διάνοιξα δρόμο στο σπίτι μου ή ακόμα και στου διπλανού μου, ή αν διέσχισα όλον τον περιφερειακό και την παραλία τουλάχιστον 1 φορά τη μέρα για να βρώ τρόφημα και φάρμακα χωρίς να ζητήσω την βοήθεια κανενός. Τέτοιου είδους εξυπνακίστηκες απαντήσεις, που δημιουργούν εντυπωσιασμό απο υπαλλήλους του Δήμου, έχουμε δει αρκετές φορές, αλλά δεν μας εξυπηρετουν πουθενά και δεν προσφέρουν λύσεις στα παραπάνω ζητήματα - προβλήματα που ανέφερα. Εμείς οι Δημότες δεν είμαστε εκλεγμένοι, ούτε παίρνουμε μισθό ως υπάλληλοι για να κάνουμε τις δουλείες του Δήμου.......όσο για το τηλεφωνακι θα σας απαντήσω στο ίδιο στυλ με εσάς: Το άλλο με τον Τοττό το ξέρεις? Μιας και οι κλησείς μας δεν απαντήθηκαν ποτέ απο εκπροσώπους του Δήμου. Να ακούτε και να σεβεστε τους Δημότες και να απαντάντε με σεβασμό στα προβλήματα τους, οχι να του ειρωνεύεστε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και δεν έζησα από κοντά την πρωτόγνωρη κακοκαιρία που
    Έπληξε το νησί είχα πολύ συχνή επαφή και ενημέρωση από τους
    δικούς μου ανθρώπους σε καθημερινή βάση. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι του Δήμου έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν χωρίς να έχουν την απαραίτητη εκπαίδευση για παρόμοιες καταστάσεις. Κατά την δική μου λοιπόν ταπεινή άποψη δεν είναι σωστό να τους καταλογίζετε ευθηνες η ότι δεν έκαναν αυτά τα οποία κατά την δική σας άποψη κα. Ανώνυμη θα έπρεπε. Μην ξεχνάτε ότι Ο Δήμος είμαστε όλοι μας.
    Αλήθεια γιατί γράφετε δημόσια ανώνυμα? φοβάστε κάτι συγκεκριμένο?
    Καλή χρονιά.
    Σύρος Κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σχόλιο που έκανα δεν έχει καμία σχέση με το Δήμο ούτε με τους υπαλλήλους του που δεν συμπαθείτε και πολύ, ήταν εντελώς προσωπικό. Σας παρακαλώ κα Ανώνυμη να μου δώσετε το τηλέφωνό σας να δω στο κέντρο πόσες φορές πήρατε και δεν απάντησαν, βέβαια δε θα τον δώσετε γιατί είστε "Ανώνυμη". Επίσης θα ήθελα να ήξερα που είναι το σπίτι σας και κινδυνεύσατε περισσότερο από τους υπόλοιπους συμπολίτες μας. Να ξέρετε πώς δεν ειρωνεύομαι κανέναν και μιλάω πολύ σοβαρά, ειδικά σε καταστάσεις που κινδυνεύουν ζωές ανθρώπων και ζώων. Και λύστε μου μία απορία, πώς και διασχίζατε παραλία και περιφερειακό τουλάχιστο μια φορά την ημέρα αφού ούτε μεγάλα μηχανήματα δεν μπορούσαν να περάσουν?? (σας παρακαλώ δεν θέλω απάντηση γιατί έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ) Σας ευχαριστώ, ο καθόλου ανώνυμος Κ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.