Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Τριτοκοσμικές καταστάσεις / Χωρίς ηλεκτρικό, νερό, θέρμανση οικογένειες στο Καραβοτσάκισμα

ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ / ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ 
Πάνω από 24 ώρες παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα -άρα και χωρίς θέρμανση- και νερό οικογένειες στο Καραβοτσάκισμα Σκοπέλου κάτω από συνθήκες κατάψυξης…
Εικόνα από το Καραβοτσάκισμα σήμερα.
Θερμοκρασίες υπό το μηδέν χωρίς θέρμανση και νερό!
Όπως μας πληροφορούν, τεχνικός της ΔΕΗ υπάρχει, αλλά δεν υπάρχουν εργαλεία(!), αφού αυτά σε φορτηγάκι που έχει αποκλειστεί(!!) και γίνεται προσπάθεια να ανοίξει ο δρόμος Γλώσσας - Σκοπέλου για να έρθει στη Σκόπελο.

«Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει! Έχουμε παγώσει!! Δεν μπορούμε να μαγειρέψουμε,να χρησιμοποιήσουμε νερό! Δεν μπορούμε να ανάψουμε ένα θερμαντικό σώμα, τίποτα!  Έχουμε τζάκι και προσπαθούμε να ξεθάψουμε τα ξύλα για να το ανάβουμε!

Παρόλα αυτά η ταλαιπωρία μας είναι μεγάλη! Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα…» είπαν στην εφημερίδα Βόρειες Σποράδες κάτοικοι της περιοχής, των οποίων η υπομονή και η αντοχή έχει εξαντληθεί, σε αυτές τις ακραίες για το νησί συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.