Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Αλόννησος / Επιστροφή στο νησί με μια βαλίτσα γεμάτη εμπειρίες και δυνατό χειροκρότημα!

Λυκούργος Αθανασίου: Αισθάνομαι υπερήφανος για όλους σας και σας ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου και εσείς και οι γονείς σας...
Με πλούσια αγωνιστική εμπειρία επέστρεψαν στην Αλόννησο οι αθλητές και οι αθλήτριες της Σχολής kick boxing του Λυκούρκου Αθανασίου.
Τα δεκατρία μέλη της αποστολής, που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα,  στο κλειστό στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης στα Άνω Λιόσια, παρ’ ότι χωρίς μεγάλη αγωνιστική εμπειρία, αφού προπονούνται λιγότερο από ένα χρόνο, συμμετείχαν με σθένος και έδειξαν ότι του χρόνου θα σαρώσουν μετάλλια.

Ο προπονητής της Σχολής Λυκούργος Αθανασίου, εμφανώς ευχαριστημένος από την παρουσία των αθλητών και αθλητριών μας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την εξαιρετική τους εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα! Οι αθλητές μας που δεν έχουν ακόμη κλείσει χρόνο στο άθλημα του kickboxing αγωνίσθηκαν με σθένος κόντρα σε έμπειρους αθλητές και στάθηκαν επάξια μαζεύοντας μεγάλη εμπειρία για τους επόμενους αγώνες...

Συγχαρητήρια λοιπόν προπάντων για τη προσπάθεια και τη σθεναρή συμμετοχή τους σ' αυτούς τους αγώνες, καθώς για τις νίκες αλλά και τις ήττες! Αισθάνομαι υπερήφανος για όλους σας και σας ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου και εσείς και οι γονείς σας...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.