Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση - κάλεσμα του Σωματείου Οικοδόμων Σκοπέλου

Σκοπελίτες οικοδόμοι, εργαζόμενοι στα συναφή επαγγέλματα,

Το Σωματείο μας βαδίζει περήφανα στην έβδομη δεκαετία της ζωής του (έτος ίδρυσης 1955). Όλα αυτά τα χρόνια βαδίσαμε, άλλοτε λίγοι άλλοτε πολλοί, το δύσκολο δρόμο του αγώνα, ενωμένοι σαν γροθιά για το δίκιο μας, για τη δουλειά, τη σύνταξη, για δημοκρατικές κατακτήσεις. 

Σήμερα, που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει τη βρώμικη δουλειά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ρίχνοντάς μας στη μιζέρια της ανεργίας, του μισού μεροκάματου και της σύνταξης – χαρτζιλίκι, είμαστε και πάλι στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση όσων έχουν απομείνει, μα πολύ περισσότερο για να χτίσουμε την κοινωνική συμμαχία που θα τσακίσει μια και καλή την πολιτική τους. 

Απέναντί μας βρίσκεται η Μεγαλοεργοδοσία, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ και το πολιτικό προσωπικό τους. Δε φοβόμαστε! Ούτε προσκυνάμε τους φονιάδες των λαών! Μέρες του Νοέμβρη του ΄73, σαν τώρα,  οι ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ, με τη Νεολαία έστειλαν μήνυμα εξέγερσης και ανυπακοής μπροστά στις κάννες των όπλων και τα τανκς!

Σ΄ αυτήν την πορεία της οργανωμένης αγανάκτησης και πάλης ΣΕ καλούμε να πάρεις μέρος, συμμετέχοντας στις ΕΚΛΟΓΕΣ του Σωματείου μας το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου από τις 5 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ στα γραφεία του Σωματείου.

-Εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στις 6.30 μ.μ., στον ίδιο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.