Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Φωτογραφία και Δημοσιογραφία

H ανθρωπιστική φωτογραφία τον 21ο αιώνα
Το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του κύκλου ομιλιών ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ, διοργανώνει την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, στις 19:00, εκδήλωση λόγου με τίτλο «Φωτογραφία και Δημοσιογραφία: Προσφυγική κρίση». 

Στην εκδήλωση θα προβληθεί μέρος του έργου του Γιώργου Μουτάφη και θα τεθούν προς συζήτηση θέματα όπως η σχέση της φωτογραφίας με τη δημοσιογραφία, η κάλυψη της προσφυγικής κρίσης από τα ΜΜΕ, η ανθρωπιστική φωτογραφία τον 21ο αιώνα. 

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν: 

Ο βραβευμένος φωτοδημοσιογράφος Γιώργος Μουτάφης (http://giorgos-moutafis.com/), που τα τελευταία χρόνια, έχει αφιερώσει τη δουλειά του στα κύματα μετανάστευσης προς την Ευρώπη.

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, Γρηγόρης Πασχαλίδης.

Ο διευθυντής του ΜΦΘ και επιμελητής, μαζί με την Πηνελόπη Πετσίνη, της έκθεσης «Μια άλλη ζωή: Ανθρώπινες ροές / Άγνωστες Οδύσσειες» Ηρακλής Παπαϊωάννου. 

Τη συζήτηση θα συντονίσει η υπεύθυνη στο Γραφείο Τύπου του ΜΦΘ Μαρία Ζαμπέτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.