Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ξεκινάει το ελαιοτριβείο Αντωνίου στη Γλώσσα

Την  Κυριακή 23/10/2016
Για τη φετινή ελαιοκομική περίοδο η  τιμή θα είναι 9 λεπτά ανά κιλό ελαιοκάρπου και 10 λεπτά με την μεταφορά ελαιοκάρπου από τη Σκόπελο δωρεάν.

Καλούνται οι ελαιοπαραγωγοί να δηλώνουν τις ποσότητές τους στα τηλέφωνα 2424033517 και 6974109604.

Για τους Βιοκαλλιεργητές του νησιού
το ελαιοτριβείο είναι πιστοποιημένο
για τις εγκαταστάσεις του από την bio-hellas.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια εργαστήριο τυποποίησης ελαιολάδου, αδειοδοτημένο από Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αλφαριθμητικό κωδικός έγκρισης (EL) του συσκευαστηρίου.

Το ελαιόλαδο που τυποποιείται είναι πάντα φρέσκο, εξαιρετικής ποιότητας ελεγμένο από χημείο, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και συγκεντρώνοντας όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Τη συσκευασία θα την βρείτε σε όλα τα Σούπερ Μάρκετ και παντοπωλεία του νησιού, καθώς και στις εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
2424033517 & 6974109604

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.