Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αλοννήσου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διεξήχθη την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Η ημέρα αυτή καθιερώθηκε να εορτάζεται την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου και φέτος είχε ως μότο: 
«Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός - Δικαίωμα για όλους». 
Στα πλαίσια του εορτασμού της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκαν διάφορες αθλητικές δραστηριότητες στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αλοννήσου, με υπεύθυνο της διοργάνωσης τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ. Ν. Νιάφα.

Διεξήχθησαν αγώνες στα ομαδικά αθλήματα ποδόσφαιρο και βόλεϊ, στην επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ-πονγκ), καθώς και στα ατομικά αγωνίσματα στίβου άλμα εις μήκος, άλμα εις ύψος, σφαιροβολία και αγώνες δρόμου 50 και 800 μέτρων.

Η συμμετοχή των μαθητών ήταν μεγάλη, ενώ σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις στα αγωνίσματα. Απώτερος στόχος της δράσης ήταν η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και η ενίσχυση της ευεξίας, με τη συμμετοχή σε οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας χωρίς το άγχος της διάκρισης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.