Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Το εθνικό χρέος προς τους άταφους ήρωες του 1940

Στους 189 ανέρχονται οι καταγόμενοι από τη Μαγνησία πεσόντες κατά το Έπος 1940 – 41, που μαζί με τους άλλους συμπολεμιστές τους, παραμένουν άταφοι στα πεδία των μαχών της Βορείου Ηπείρου.  
Εκδήλωση μνήμης και αναφορές για τη θυσία τους θα γίνει την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου και ώρα: 18:30 κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Σούρλα: «Το εθνικό χρέος προς τους άταφους ήρωες του 1940», που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο αντιστράτηγος ε.α. Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος και ο πρ. Υπουργός - Αντιπρόεδρος της Βουλής Γεώργιος Σούρλας.

Θα υπάρξει αφιέρωμα στην Σοφία Βέμπο, τραγουδίστρια της Νίκης, που έζησε στο Βόλο 18 χρόνια, ενώ θα θα τιμηθούν επιζώντες μαχητές και συγγενείς πεσόντων του Έπους 1940.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.