Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Σκόπελος / Αρωστημένα μυαλά σπέρνουν θάνατο

• Πολλές φόλες στον οικισμό
• Προσοχή στα σκυλιά σας όταν τα βγάζετε βόλτα

Δηλητηριασμένα από φόλες βρέθηκαν 3 σκυλιά το τελευταίο διήμερο στη Σκόπελο, με τους εδώ κτηνιάτρους να μην προλάβουν να τα σώσουν, αφού εντοπίστηκαν αργά. Ασυνείδητοι φροντίζουν να «διαχειριστούν» με το δικό τους τρόπο την ύπαρξη αδέσποτων σκυλιών στον οικισμό, χρησιμοποιώντας ισχυρό τοξικό, πιθανόν φυτοφάρμακο, σε τροφή.

Όπως πληροφορηθήκαμε τα τρία άτυχα σκυλιά βρήκαν μαρτυρικό θάνατο, όταν δοκίμασαν τις φόλες που "έπεσαν" από κάποιο αρρωστημένο μυαλό που έβαλε πάλι το χέρι του και έσπειρε το θάνατο στα άτυχα αυτά τετράποδα.

Σύμφωνα με το νόμο η κακοποίηση, η εγκατάλειψη, η δηλητηρίαση και η βάναυση μεταχείριση των ζώων τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μη εξαγοράσιμη και χρηματική ποινή μέχρι 30.000 ευρώ, ανεξάρτητα από το διοικητικό πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.