Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Σημαντική πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Αλοννήσου στα πλαίσια στοχευμένων ενεργειών για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος το νησιού

Η ένωση ξενοδόχων Αλοννήσου  σε συνεργασία  με την MTC GROUP, τον Δήμο Αλοννήσου και τον ΕΟΤ Ολλανδίας οργάνωσαν επίσκεψη οκτώ τουριστικών πρακτόρων  (fam trip) στην Αλόννησο 19/9-21/9.
Την ομάδα των Ολλανδών πρακτόρων συνοδεύει το στέλεχος του ΕΟΤ Ολλανδίας κ. Σωτήρης Βαρδάκης.

Το διήμερο πρόγραμμα της επίσκεψης που συντονίζει η Ένωση Ξενοδόχων περιλαμβάνει περιήγηση στην Χώρα Αλοννήσου, στις παραλίες του νησιού, στο Θαλάσσιο Πάρκο κλπ.
Επίσης θα δοκιμάσουν παραδοσιακές τοπικές συνταγές, θα ενημερωθούν για όλες τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως περιπατητικός, καταδυτικός, θρησκευτικός, αλιευτικός κλπ.

Την Τρίτη 20/9 θα έχουν την ευκαιρία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου να συναντηθούν με επιχειρηματίες καταλυμάτων της Αλοννήσου με σκοπό την πραγματοποίηση συμβολαίων για το 2017.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κα Ζωή Τσίτσα δήλωσε:

«Είναι πάρα πολύ σημαντική η επίσκεψη εκπροσώπων τουριστικών γραφείων στο νησί μας. Σε αυτούς δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσουν απο κοντά το «προϊόν» που θα προσπαθήσουν  να «πουλήσουν» στους Ολλανδούς ταξιδιώτες και σε μας να προωθήσουμε τις επιχειρήσεις μας με σκοπό την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας.
Οι Ολλανδοί τουρίστες επισκέπτονται εδώ και αρκετά χρόνια το νησί, μιας και υπάρχει απευθείας  αεροπορική σύνδεση με την Σκιάθο. 
Με  τις ενέργειες αυτές στοχεύουμε στην αύξηση των επισκεπτών και στην  επιμήκυνση  της  τουριστικής  περιόδου διότι οι Ολλανδοί τουρίστες είναι λάτρεις των εναλλακτικών δράσεων».
Ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης ανάφερε:
«Έμεις στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις ενέργειες που γίνονται για  την προβολή και την ανάδειξη της Αλοννήσου και ειδικότερα όταν αυτές γίνονται στοχευμένα.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία  Hellenic Seaways, που πάντοτε ανταποκρίνεται θετικά στα αιτήματα μας, για την παροχή δωρεάν εισιτήριων και τους επιχειρηματίες της  Αλοννήσου που προσέφεραν  δωρεάν γεύματα και διαμονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.