Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Α.Ο. Σκιάθου: Προχωράμε με χορηγό την ίδια τη ζωή!

 Ο ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΟΦΙΛΙΑ 
Παιδιά των ακαδημιών φωτογραφίζονται στο banner της αγαπημένης τους ομάδα
Για κάθε ομάδα και κυρίως ερασιτεχνική, πρωτεύων στόχος είναι τα οικονομικά, για να μπορεί να αντεπεξέλθει κατά την αγωνιστική περίοδο στη συντήρηση των χώρων και κυρίως για τις μετακινήσεις της ομάδας, αφού ως γνωστόν τα έξοδα του Α.Ο. Σκιάθου είναι τετραπλάσια σε σχέση με τα σωματεία της χερσαίας Μαγνησίας
Δύο μέλη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου
ποζάρουν στο banner του Α.Ο. Σκιάθου
Από την άλλη στόχος του Α.Ο. Σκιάθου είναι να υποστηρίξει και τις νεότερες δομές, όπως τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, αλλά και τη νεοσύστατη γυναικεία ομάδα.
 Θα περίμενε κάποιος, ως φυσικό επακόλουθο όλων των παραπάνω, το νέο banner της ομάδας (όπου εκεί θα γίνονται οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της αγωνιστικής) να είναι γεμάτο με χορηγούς.


Το αντίθετο μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας επενδύοντας στο μέλλον, έχουν για χορηγούς την ίδια τη ζωή... την ανακύκλωση αλλά και τη ζωοφιλία.
 «Τα χρήματα», λένε οι άνθρωποι του ΔΣ «θα βρεθούν δύσκολα, αλλά θα βρεθούν, εμείς όμως θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα, πως ο αθλητισμός δεν μπορεί να στηρίζεται μόνο σε οικονομικά εισπρακτικά κίνητρα αλλά και σε μηνύματα όπως το περιβάλλον και η προστασία των ζώων. κυρίως στις μικρές ηλικίες».


Μήνυμα σπάνιο για τοπική ερασιτεχνική ομάδα. Ευχόμαστε να την ακολουθήσουν και άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.