Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Σκόπελος / Όλος ο κόσμος του βόλεϊ μια οικογένεια!

Όταν ανεβάζεις τον πήχη πολύ ψηλά είσαι ήδη κερδισμένος, όταν όμως καταφέρεις να τον ξεπεράσεις με άνεση και αυτό αναγνωρίζεται από όλους, τότε δικαιούσαι να μιλήσεις για μεγάλη επιτυχία. Σαν τέτοια χαρακτηρίζεται η διοργάνωση του τουρνουά βόλεϊ γυναικών που έγινε στη Σκόπελο, με την συμμετοχή ομάδων εθνικών κατηγοριών, που έπαιξαν βόλεϊ υψηλού επιπέδου και χάρισαν θέαμα σε όσους βρέθηκαν στην κερκίδα του κλειστού.
Ο έφορος βόλεϊ Μιχάλης Γεράκης, ο οποίος έχει μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας του τουρνουά,
προσφέρει αναμνηστικά καλάθια με σκοπελίτικα προϊόντα στις ομάδες
Εμφανώς ικανοποιημένος ο εμπνευστής του τουρνουά προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Α.Ο. Σκοπέλου Γιάννης Τσακάλης, ο οποίος μαζί με τον έφορο βόλεϊ Μιχάλη Γεράκη “έτρεξαν” το τουρνουά,  μας είπε:

«Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο τουρνουά, σε μια περίοδο που η προετοιμασία τους είναι σε υψηλό επίπεδο και εν μέσω απεργιακής κινητοποίησης της ΠΝΟ, έκαναν ένα δύσκολο για πολλούς ταξίδι, για να φθάσουν στη Σκόπελο και να πάρουν μέρος στους αγώνες…»
  • Γιατί ένα τέτοιο τουρνουά στη Σκόπελο;
«Πήραμε αυτή την απόφαση για δύο λόγους. Πρώτον για να μπορέσει η ομάδα μας να αντιμετωπίσει αντίπαλες ομάδες, που δεν θα είχε την δυνατότητα να το κάνει σε πρωτάθλημα, λόγω διαφοράς κατηγοριών, αποκτώντας από αυτούς τους αγώνες τεράστια πείρα, αλλά και να δώσουμε την ευκαιρία στους φίλαθλους του νησιού και ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες να δουν πως παίζεται το βόλεϊ στις μεγάλες κατηγορίες και να χειροκροτήσουν σπουδαίες αθλήτριες, αλλά και ταλέντα που υπήρχαν στις ομάδες και αύριο θα τις δούμε να πρωταγωνιστούν στις εθνικές κατηγορίες ή να είναι μέλη σε κλιμάκια της Εθνικής…»
Για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών
«Η ομάδα μας συμμετείχε σε ένα τουρνουά και έπαιξε τα πιο δύσκολα παιχνίδια από την εποχή της ίδρυσής της. Υπήρξαν διαστήματα που έπαιξε καλά και άλλα που δεν τα πήγαμε καλά. Είναι φυσιολογικό για αθλήτριες που δεν παίζουν πολλά παιχνίδια τον χρόνο και δεν έχουν αγώνες στα χέρια τους… Σίγουρα αυτοί από αυτούς τους αγώνες αποκτήσαμε εμπειρία που θα αξιοποιηθεί στους αγώνες πρωταθλήματος που αρχίζει τον Νοέμβριο…»
  • Δηλώσεις:
Ιωάννα Καματσέλου
(Εκ των προπονητών  Ε. Α. Λάρισας)

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ομάδα του Α.Ο. Σκοπέλου για την πρόσκληση, την άψογη διοργάνωση και την εξαιρετική φιλοξενία. Ας το καθιερώσουμε λοιπόν και τον Σεπτέμβριο του 2017 να το επαναλάβουμε!

Βαγγέλης Σταθόπουλος 
(Προπονητής Αργώ Βόλου)

Το Δ.Σ οι προπονητές και οι αθλήτριες του ΑΣ ΑΡΓΩ Βόλου ευχαριστούν τον Α.Ο. Σκοπέλου για την άψογη διοργάνωση του γυναικείου τουρνουά βόλεϊ.

Η φιλοξενία των ανθρώπων ήταν εξαιρετική, ανέλαβαν εξολοκλήρου την διαμονή και τη διατροφή των αποστολών,ακόμα και στον τραυματισμό της Βασιλίνας Παπαθεοδώρου(αθλήτρια του συλλόγου μας) πρόσφεραν πλήρως την υποστήριξη και την καθημερινή μετακίνηση της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της ομάδος του Α.Ο Σκοπέλου Γιάννης Τσακάλης και ο έφορος Μιχάλης Γεράκης βρίσκονταν στο πλευρό των ομάδων καθημερινά παρέχοντας κάθε διευκόλυνση σε όλους. Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι μας προσέφερε το αδελφό σωματείο.

Ηλίας Ντάλας
(Προπονητής Φθία Λαμίας)

Ευχαριστούμε πολύ τον Α.Ο. Σκοπέλου για την άψογη φιλοξενία. Ευχαριστούμε πολύ για όλα. Επίσης θα ήθελα να πω ότι ο Γιάννης Τσακάλης (προπονητής Α.Ο. Σκοπέλου) κάνει πολύ καλή δουλειά και αν συνεχίσει έτσι σίγουρα θα δούμε την ομάδα σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Α.Ε. Λάρισας

Το Δ.Σ οι προπονητές και οι αθλήτριες της ΑΕΛ ευχαριστούν ολόθερμα τον Α.Ο. Σκοπέλου για την άψογη διοργάνωση του γυναικείου τουρνουά βόλεϊ, και υπόσχονται να ανταποδώσουν με τη πρώτη ευκαιρία την άψογη φιλοξενία.

Ο Προπονητής της ΑΕΛ Δημήτρης Ιόφτσεφ (φωτό) δήλωσε: "Ευχαριστούμε τον Α.Ο. Σκοπέλου για την άψογη φιλοξενία. Η ομάδα μας έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία αλλά και αρκετές αδυναμίες στις οποίες πρέπει να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Συνεχίζουμε με όρεξη και πάθος τη προετοιμασία μας."

* Ο Α.Ο. Σκοπέλου ευχαριστεί την Hellenic Seaways που βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί αυτό το τουρνουά.


Τα αποτελέσματα των αγώνων:
23-9-2016
Α.Ο. Σκοπέλου - Αργώ Βόλου 1-3
Ε.Α. Λάρισας - Α.Ε. Λάρισας 3-2
Α.Ο. Σκοπέλου - - Φθία Λαμίας 0-3
24-9-2016
Α.Ο. Σκοπέλου - Α.Ε. Λάρισας 0-3
Αργώ Βόλου - Ε.Α. Λάρισας 0-3
Α.Ο. Σκοπέλου - Α.Ε. Λάρισας 0-3
Αργώ Βόλου - Φθία Λαμίας 0-3
Α.Ο. Σκοπέλου - Ε.Α. Λάρισας 0-3
Α.Ε. Λάρισας - Φθία Λαμίας 3-0
25-9-2016
Αργώ Βόλου - Α.Ε. Λάρισας 0-3
Ε.Α. Λάρισας - Φθία Λαμίας 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.