Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Σκόπελος / Απαγορεύεται η χρήση της παιδικής χαράς!

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από τότε (Αύγουστος του 2014), που ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπόγραψε απόφαση για την αποκατάσταση της υπάρχουσας παιδικής χαράς στη Χώρα Σκοπέλου και η περιφέρεια εξέδιδε εκείνη την εποχή πανηγυρικά δελτία Τύπου. Από τότε και ένω ένα ακόμα καλοκαίρι έφθασε στο τέλος του, το “δικαίωμα χρήσης” δεν έχει μεταβιβαστεί στον Δήμο Σκοπέλου και η παιδική χαρά της παραλίας παραμένει κλειδωμένη.

Τα παιδάκια βέβαια, που ευτυχώς δεν γνωρίζουν από “ταρατατζούμ” και “φανφάρες”, αγνοούν τις κλειδαριές και σκαρφαλώνουν από τα κάγκελα για να παίξουν με την ψυχή τους…

Πότε θα παραδοθεί;

Σε μια κοινωνία που έχει υποχωρήσει ολοκληρωτικά, εγκαταλείποντας κάθε αντίσταση ακόμα και για τα ελάχιστα, η παράδοση θα γίνει όποτε βολεύει επικοινωνιακά τους “ιθύνοντες”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.