Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Παράσταση διαμαρτυρίας για τους παιδικούς σταθμούς

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Βόλου θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, στις 11:30 το πρωί, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γυναικών Μαγνησίας και πρωτοβάθμιων σωματείων εργαζομένων για τον αποκλεισμό εκατοντάδων μικρών παιδιών από τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βόλου.
Όπως είναι γνωστό από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής ζωή» (ΕΕΤΑΑ) αποκλείστηκαν 48.059 παιδιά, πανελλαδικά, από τη φιλοξενία στους παιδικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ. 


Η πολιτική της κυβέρνησης καθώς και του Δήμου Βόλου στερεί το δικαίωμα από εκατοντάδες μικρά παιδιά, και στη πόλη μας, στη ολοκληρωμένη ψυχοπαιδαγωγική ανάπτυξη και κοινωνικοποίηση, δημιουργώντας ταυτόχρονα αξεπέραστα προβλήματα στις λαϊκές οικογένειες. Δεν έχουν που να τα αφήσουν τα παιδιά τους ή αναγκάζονται, με χίλιες δυο στερήσεις, να πληρώνουν σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.