Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Λουτράκι Σκοπέλου / Εγκατάλειψη και μαρασμός του χωριού

Οι αιρετοί χρειάζονται το καλοκαίρι,
τον χειμώνα τα βολεύουμε και μόνοι μας..!
Για εγκατάλειψη και μαρασμό σε όλους τους τομείς κάνουν λόγο, με επιστολή τους στις “Βόρειες Σποράδες” κάτοικοι του Λουτρακίου, Γλώσσας Σκοπέλου, με την δημοτική αρχή να φαίνεται πως έχει εγκαταλείψει το γραφικό χωριό “λόγω καλοκαιρινού φόρτου εργασίας” των συμβούλων της πλειοψηφίας, πολλούς από τους οποίους έχουμε να τους δούμε εδώ και μήνες στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και αυτή η απουσία τους να φέρνει σε δύσκολη, καμιά φορά απολογητική θέση, τους συναδέλφους τους.

Η επιστολή, που μας έδωσε την ευκαιρία να γραφεί αυτός ο πρόλογος, έχει ως εξής:
«Είμαστε κάτοικοι Λουτρακίου και όπως θα διαπιστώσετε από τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες δεν μπορούμε να σταθμεύσουμε ούτε για φορτοεκφόρτωση στο δρόμο μας. Η κατάσταση με τα τρέιλερ και τις βάρκες είναι μόνιμη κατά την διάρκεια της σεζόν. Έχει ήδη ενημερωθεί η Αστυνομία Σκοπέλου και αναμένομε. 
Η εγκατάλειψη και ο μαρασμός του χωριού σε όλους τους τομείς χρήζει πλέον της προσοχής όλων των τοπικών φορέων.» 
Ελένη Κυρίτση
Στέφανος Ν. Στεφάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.