Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Η Σκόπελος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των αθλητών και φίλων της Ιστιοπλοΐας όλου του κόσμου!

Προβολή της Σκοπέλου από τα ΕΛΤΑ
σε ένα παλιότερο ιστιοπλοϊκό γεγονός, τον Αύγουστο του 2013
Ο Ναυτικός Όμιλος Ανοιχτής Θάλασσας Θεσσαλονίκης με τη συνεργασία του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυμβητικού Ομίλου Σκοπέλου και υπό την αιγίδα του Δήμου Σκοπέλου διοργανώνει τη «Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου».

Η ΔΙΕΒΑ επιστρέφει στην Σκόπελο από 6-13 Αυγούστου και το νησί βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του ιστιοπλοϊκού, αλλά και αθλητικού ενδιαφέροντος, διεθνώς, έχοντας δείξει ότι οι άνθρωποι του ΝΙΚΟΣ διαθέτουν τις γνώσεις και το μεράκι για να πετύχουν το καλύτερο για τους αγώνες και την προβολή του νησιού.


Αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ξεκινώντας από το μαγευτικό Νέο Κλήμα της Σκοπέλου το Σάββατο 6 Αυγούστου, με τις αφίξεις όλων των σκαφών και τις εγγραφές των πληρωμάτων, θα διανύσουν στη διάρκεια των αγώνων, που θα γίνουν σε διάφορες τοποθεσίες του νησιού, πάνω από 200 μίλια, χαρίζοντας συγκίνηση και όμορφες εικόνες στους λάτρεις του σπορ.

Στις φωτό βλέπετε την προβολή του νησιού από τα Εληνικά Ταχυδρομεία, όταν το 2013, σε ένα άλλο μεγάλο ιστιοπλοϊκό γεγονός, την Aegean Regatta 2013, κυκλοφόρησαν γραμματόσημα και Ειδικά Αναμνηστικά Φάκελα με παραστάσεις από τα νησιά «σταθμούς» της διαδρομής του αγώνα, οι οποίοι θα έχουν επικολλημένο γραμματόσημο και θα είναι σφραγισμένοι με ειδική αναμνηστική σφραγίδα από κάθε προορισμό του Ιστιοπλοϊκού αγώνα.
Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν για την προβολή της Σκοπέλου είναι της εφημερίδας “Βόρειες Σποράδες” / © Ελευθέριος Πούλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.