Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Αυλαία για την Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου / Ραντεβού στη Σκόπελο τον Αύγουστο του 2017

Έπεσε η αυλαία της φετινής διοργάνωσης ΔΙΕΒΑ 2016 στη Σκόπελο, με τη συμμετοχή σκαφών από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Καβάλα και Σκόπελο και με το σκάφος FAIRYTALE, με κυβερνήτη τον Αρίστο Χατζησταματίου, να κατακτά το έπαθλο "Γιάννης Καρράς". 
Ο μεγάλος αγώνας της διοργάνωσης έμελλε να είναι και τελευταίος, αφού η 5η ιστιοδρομία δεν έγινε λόγω μπουνάτσας, ενώ την Παρασκευή 12 Αυγούστου, τελευταία ημέρα αγώνων, το δυνατό μελτέμι δεν επέτρεψε την διεξαγωγή αγώνα. Έτσι, στα 30 ν.μ απόστασης από το Νέο Κλήμα προς τη Σκόπελο καθορίστηκαν οι τελικοί νικητές, η βράβευση των οποίων έγινε χθες το βράδυ στην παραλία Σκοπέλου.


Στην διάρκεια της λιτής εκδήλωσης η οργανωτική επιτροπή των αγώνων και ο ΝΟΑΘ απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες, για την πολύτιμη προσφορά τους στη διεξαγωγή των αγώνων, στον Δήμαρχο Σκοπέλου Χρήστο Βασιλούδη, στον Λιμενάρχη Γιώργο Γκάρα, στον πρόεδρο του ΝΙΚΟΣ Κώστα Σκούρα και στον πρόεδρο της επιτροπής αγώνων Δημήτρη Παχούμα.

Σε σύντομες ομιλίες - χαιρετισμούς ο πρόεδρος του ΝΟΑΘ Αλκιβιάδης Γρηγοριάδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σκοπέλου, τον ΝΙΚΟΣ, τους χορηγούς, αλλά και όλους τους Σκοπελίτες για την φιλοξενία τους και την πολύτιμη βοήθεια τους και ο Δήμαρχος Σκοπέλου ανταπέδωσε τις ευχαριστίες στον ΝΟΑΘ και στους ιστιοπλόους που κάθε χρόνο επιλέγουν το νησί για τη διεξαγωγή της ΔΙΕΒΑ.

Το ραντεβού των ιστιοπλόων ανανεώθηκε για την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου 2017, όποτε το πανέμορφο νησί της Σκοπέλου θα επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά την άριστη φιλοξενία που προσφέρει στα πληρώματα. 

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 


ΔΙΕΒΑ κλάση ORC 
1. FAIRYTALE (Αρ. Χατζησταματίου) 4,80, 2. ΑΝΑΤΕΛΟΥΣΣΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ (Γ. Αυγερινός) 6,50, 3. GRANMA-X (Χρ. Πριτσούλης) 7,40 

ΔΙΕΒΑ κλάση ORC Club 
1. SUERTE (Ν. Καλούσης) 2,70, 2. ASSANTE (Α. Γεωργιάδης) 5,10, 3. ΟΡΦΕΑΣ (Π. Κολώνιας) 6,40 

ΔΙΕΒΑ (ORC A) 
1. FAIRYTALE (Αρ. Χατζησταματίου) 4,00, 2. ΑΝΑΤΕΛΟΥΣΣΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ (Γ. Αυγερινός) 5,80, 3. GRANMA-X (Χρ. Πριτσούλης) 6,40 

ΔΙΕΒΑ (ORC B) 

1. FATA MORGANA (Κ. Αναστασόπουλος) 3,40, 2. SUERTE (Ν. Καλούσης) 3,70 3. ASSANTΕ (Α. Γεωργιάδης) 7,80

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ
ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ (απονομές) και
ΚΛΙΚ ΕΔΩ (αγώνες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.