Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Σκόπελος / Εσπερινός στο Κοτρωνάκι για το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάνvου του Προδρόμου και Βαπτιστού

Σήμερα 24 Ιουνίου η Εκκλησία μας γιορτάζει τη Γέννηση του Αγίου Ιωάνvου του Προδρόμου και Βαπτιστού. Χθες παραμονή στο Κοτρωνάκι τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός στον οποίο προεξήρχαν οι λαυριώτες πατέρες της Ι.Μ. Αγίας Τριάδος Γατζέας (μετόχι Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους) π. Αυγουστίνος και π. Αμβρόσιος.

Παρέστησαν επίσης στον εσπερινό ο αγαπητός στην Σκόπελο προηγούμενος της Μονής π. Βασίλειος Λαυριώτης και ο π. Αβραάμ Λαυριώτης.

Στην ακολουθία έψαλλαν κατά παραδοσιακό τρόπο ψάλτες της νήσου Σκοπέλου με προεξάρχοντα τον κ. Σκλάβο Πανταζή.

Στο φιλόξενο μετόχι Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους βρέθηκαν πολλοί Σκοπελίτες και Σκοπελίτισσες, για να τιμήσουν τον Άγιο, ο οποίος δεν διέθετε μόνο το χάρισμα της Προφητείας, αλλά αξιώθηκε και τη μεγαλύτερη χαρά και τιμή. Βάπτισε τον Χριστό, για Τον οποίο και ομολογούσε σ’ όλη του τη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ

ΚΛΙΚ ΕΔΩ (facebook) ή

ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.