Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Μια υπέροχη γιορτή από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου Σκοπέλου

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
«Οι πιο καλοί οι μαθητές» είχαν διαγωγή, κοσμιοτάτη και πήραν “βαθμό άριστα 10”  στην όμορφη εκδήλωση που έκαναν για να γιορτάσουν το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Η Περιβαλλοντική ομάδα, η οποία δούλεψε όλο τον χρόνο με την υπεύθυνη καθηγήτρια Θεμελίδου Κατερίνα, παρουσίασε το ενδιαφέρον θέμα “υγρότοποι - βιότοποι της Σκοπέλου” και οι μαθητές Μάρκος Μπομπάι, Πατσή Μήνα, Τσουκαλάς Δημήτρης και Φεργάδη Μάχη μας μίλησαν για την πανίδα και χλωρίδα του νησιού, αλλά και για τους σημαντικούς υγρότοπους της Μηλιάς και της Λούτσας.

Ακολούθησε βράβευση μαθητών με τον Γιάννη Λίτσο να παραλαμβάνει από τη Γυμνασιάρχη Κέρη Ραμαντάνη το βραβείο που πήρε στο διαγωνισμό της μαθηματικής εταιρίας και την Κατσάνη Ελευθερία να παίρνει το βραβείο που κέρδισε στον γλωσσικό διαγωνισμό της ΔΔΕ Μαγνησίας.

Ακολούθησε ένα μουσικό αφιέρωμα - ευχάριστη έκπληξη με τους μαθητές - μουσικούς Τέγο Γεώργιο / μπουζούκι, Τριανταφύλλου Γεώργιο / μπουζούκι, Οικονόμου Σταύρο / κιθάρα, Γαρουφαλλή Νικόλαο / κιθάρα και την καλλίφωνη χορωδία την οποία αποτελούσαν οι: Κεράζη Μαρία, Γκιέτσκα Ειρήνη, Γλωσσιώτη Αλεξάνδρα, Γκιέτσκα Χριστίνα, Κακαβά Μάχη, Γαλαμανώλης Δημήτριος, Πολάσεκ Μάσσα, Γκιέτσκα Ευριδίκη, Κομανάκου Ειρήνη να διασκεδάζουν το κοινό που βρέθηκε στο προαύλιο του Γυμνασίου και αυτό να τους ανταμείβει με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα.
Πολλά συγχαρητήρια για το μουσικό αποτέλεσμα πήρε  στο τέλος της εκδήλωσης και η μουσικός - καθηγήτρια Πιταράκη Ειρήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.