Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ημερίδα στη Γλώσσα με θέμα την αξιοποίηση του αιολικού και ηλιακού δυναμικού της Σκοπέλου

Ημερίδα με τίτλο  «ΣΚΟΠΕΛΟΣ: ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ "ΠΡΑΣΙΝΟ" ΝΗΣΙ»   διοργανώνεται την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, στις 8 μ.μ., στη Γλώσσα,  υπό την αιγίδα του Δήμου Σκοπέλου και σε συνεργασία με το Ίδρυμα/Κέντρο Σποράδες – Βιώσιμη Ανάπτυξη, Παράδοση  με  τη στήριξη του  Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο  Γλώσσας  

Σκοπός της ημερίδας είναι:
• η  ενημέρωση των κατοίκων της Γλώσσας αλλά και εκείνων οι οποίοι δεν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν στην πρώτη ημερίδα, που διοργανώθηκε στη Σκόπελο,  στις  9 Απριλίου 2016
• η παρουσίαση προτάσεως  με θέμα την αξιοποίηση του αιολικού και ηλιακού δυναμικού της Σκοπέλου με την εγκατάσταση υβριδικού και αιολικού πάρκου.

Το περιεχόμενο της ημερίδας  επικεντρώνεται στην παρουσίαση παραδειγμάτων από άλλα νησιά και Κοινότητες που το έχουν επιτύχει ή βρίσκονται στη φάση σχεδιασμού.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Απόστολος Δ. Παναγιώτου, ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών

Χώρος διεξαγωγής της 2ης ημερίδας:
το Ίδρυμα/Κέντρο Σποράδες – Βιώσιμη Ανάπτυξη, Παράδοση (έναντι πρατηρίου ΕΛΙΝ)
           
Η ημερίδα είναι ανοικτή στο κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.