Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Βόλος / Συνελήφθη μέλος του ΠΑΜΕ για "περιφρούρηση" της απεργίας της ΠΝΟ

Συνελήφθη στο λιμάνι του Βόλου εργαζόμενος, μέλος του ΠΑΜΕ, που συμμετείχε στο απεργιακό κλιμάκιο, το οποίο περιφρουρούσε την απεργία της ΠΝΟ.

Με την παρουσία ισχυρής δύναμης του Λιμενικού επιχειρήθηκε να επιβληθεί "απεργοσπασία" στο “Ερατώ” για να "λύσει κάβους" για το δρομολόγιο προς Βόρειες Σποράδες.

Αυτή την ώρα εν πλω από Βόρειες Σποράδες είναι το flying cat 5 και το "Μυρτιδιώτισσα" προς Άγιο Κωνσταντίνο, ενώ το Express Skiathos και ο "Πρωτέας" παραμένουν στο λιμάνι του Βόλου.

Καταγγελία του ΠΑΜΕ

Σε σχετική ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ τονίζει:

«Καταγγέλλουμε την εργοδοτική τρομοκρατία και το όργιο καταστολής που βρίσκεται σε εξέλιξη απέναντι στην πανεργατική-πανελλαδική απεργία, σε εργαζόμενους απεργούς και σε συνδικαλιστές.

Αυτή τη στιγμή 30 συνδικαλιστές οικοδόμοι που υπερασπίζονταν το δικαίωμα τους στην απεργία, ύστερα από απαίτηση της εργοδοσίας και με βίαιες προσαγωγές οδηγούνται στη ΓΑΔΑ. Επιπλέον έχουμε μία σύλληψη συνδικαλιστή εργαζόμενου στο Βόλο και δικαστήριο το απόγευμα στον Πειραιά με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τους εφοπλιστές ώστε να βγει παράνομη η απεργία των ρυμουλκών.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να αφεθούν τώρα ελεύθεροι όλοι οι συνδικαλιστές και να σταματήσει το κλίμα τρομοκρατίας!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!
Όλοι στην απεργία!
Όλοι στον αγώνα!
Όλοι στις διαδηλώσεις!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.