Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Άνοιξαν οι συμμετοχές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στη Χίο

Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε η διαδικασία συμμετοχών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Χίο, από τις 28 Αυγούστου 2016 έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2016.

Ηδη η ανταπόκριση είναι μεγάλη καθώς σκάφη και πληρώματα από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας έχουν υποβάλλει συμμετοχή και είναι έτοιμοι να δώσουν σπουδαίες ιστιοπλοϊκές μάχες, γνωρίζοντας παράλληλα τις πολλές ομορφιές του νησιού. Η διοργάνωση θα είναι ανοιχτή και για ξένες συμμετοχές και η ανταπόκριση αναμένεται μεγάλη καθώς ήδη υπάρχει η πρώτη από Τουρκία.

Τα πέντε πρώτα σκάφη που δήλωσαν συμμετοχή είναι:


Code Zero Vodafone με κυβερνήτες τους Μιχάλη Μπελεγρή και Γιώργο Παπαδόπουλο
Ladies First με κυβερνήτη τον Canan Aydemir
Calexico με κυβερνήτη τον Μπάμπη Ανιτσάκη
Sun Fizz με κυβερνήτες τους Δημήτρη και Στρατή Πάλλη
ALSOUMA Allianz με κυβερνήτη τον Θοδωρή Γεωργιάδη

Τα σκάφη θα ελλιμενιστούν στο κεντρικό λιμάνι της Χίου και οι ιστιοδρομίες θα πραγματοποιηθούν ανατολικά του νησιού,  στο κανάλι Χίου - Τσεσμέ.  Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης είναι  συνδιοργάνωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χίου και της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης της ΕΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.